home to blog Cum se valideaza o stire

Cum se valideaza o stire

Se da videoul cu nu stiu ce copil care zboara intr-o padure din Rusia in timp ce un nene isi filmeaza cainele. Paranteza: al naibi nene cum a dat el drumu la telefon sa isi filmeze cainele fara ca animalul sa faca ceva deosebit care sa merite sa fie inregistrat, ci doar sa existe si sa stea acolo cuminte.  Ei bine la un moment dat cainele fuge intr-o directie, stapanul cu camera dupa el si vede imaginea asta:

Whoaa, cainele se duce inspre acolo, probabil atras de ceva carne, copilul ala cade, e prins de cine il insotea si fug intr-o directie necunoscuta. Partea buna e ca individul nu a intrerupt filmarea cand i-a fugit cainele din cadru, ci dupa ce au fugit personajele din poza de mai sus.

N-am pus link catre filmulet, dar mi-a placut cum s-a validat stirea. A aparut saptamana trecuta, nimeni n-a bagat-o in seama pentru ca bineinteles nu parea credibila. A ajuns pe o agentie de stiri internationala, intamplator. Tot asa cum a aparut si pe net, iar de acolo a preluat-o toata lumea dandu-i crezare. A aparut pe un flux de agentie de stiri deci e pe bune, lumea leviteaza. Si acum asta e o stire valabila si validata. Sau prin puterea maselor, daca au dat-o unii o sa o dam si noi. Facem pariu ca o sa mai vedem exact aceleasi imagini surprinse in alta zona a globului, undeva la finalul anului astuia?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Cum se valideaza o stire

  1. Piticu ai sa razi dar stirea asta mi-a adus ceva trafic :))) Da pe bune acuma macar asta e facuta mai bine decat aia cu Galaxia Andromeda in Photoshop de cei de la NASA :))))

  2. Dupa acest clip au inceput oamenii sa inventeze povesti despre copiii rusi ca sunt supusi unor teste genetice pentru a dobandii abilitati. Pai datul in leagan in padure a fost inventat de Burebista.

  3. Acum s-ar putea sa nu fie multi de acord cu mine, dar chiar daca nu stiu daca acel filmulet e trucaj sau nu, eu sunt convins ca exista oameni, care au anumite puteri pe care nu le au alti oameni. (Subliniez, ca nu-mi pot da seama daca acel filmulet e trucaj sau nu)

  4. Chiar așteptam ca un om cu scaun la cap să comenteze pe marginea acestei știri. Nu înțeleg cine draci bălțați mai dă crezare lucrurilor acestora și de ce posturi de știri care se respectă preiau astfel de știri și clipuri.

    1. SilviuB, ai auzit de forta G? este acea forta care tine orice lucru pe pamanat? Copilul levita. Repet, levita! Cum crezi ca poate un corp uman(facut din celule) sa sfideze forta gravitationala?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.