home to blog Zvonurile despre iPhone 5

Zvonurile despre iPhone 5

Zvonurile sunt toate adevarate, dar adevarul il vom afla maine seara cand se pare ca se va lansa noul Iphone 5. Teoretic nici aceasta lansare nu este o certitudine. Singura certitudine este poza in care data de 12 septembrie are umbra cifrei 5.

In schimb nu se stie daca telefonul vine cu port micro usb sau cu tehnologie 4G sau procesor quad core. Dar pana atunci este si o concurenta acerba. Iar in tot acest timp gruparea Anonymous actioneaza…

4 thoughts on “Zvonurile despre iPhone 5

  1. Multa lume are mari sperante in acest telefon, dar desi el va fi foarte bine vandut, Samsung va continua sa creasca si per total sa produca telefoane mai bune din toate perspectivele. Not a fanboy :P!

  2. Nu inteleg deloc tendintele astea tehnologice.
    De ce imi trebuie un procesor quad pe un telefon care s-ar pute sa-mi ramana fara baterii cand sunt nevoit sa sun la 112? De ce imi trebuie camera de peste 5MP? Daca nu am zoom optic de 15x e tot un drak. Etc.
    Daca se adeveresc zvonurile despre ecranul tactil … e alta poveste, o experienta noua, e alceva …

  3. Mio placut mult cum ai vorbit la realitatea despre iPhone, si esti singuru unde am gasit un articol care sa spuna ca zvonurile sunt adevarate 😀 respect pentru asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.