WTF ?!

Cand sunt acasa, eu nu incui usa de la intrare. N-are sens. Adica doar sunt acasa, ce se poate intampla? 🙂
Mi s-a intamplat sa o las descuiata si cat m-am dus pana la magazin.
Mai incui usa noaptea, asta ca nu cumva sa stau sa caut cheile disperat prin casa si sa nu le gasesc a doua zi.

In seara asta n-am incuiat-o cand am venit acasa. Am dormit, m-am trezit, mi-am pus castile in urechi (ca sa nu deranjez babele lipsite de amor barbatesc) si tzaca paca pe net. La un moment dat am auzit ceva … dar cum eram cu castile in urechi nu am acordat importanta. Am zis ca e frigiderul. Totusi zgomotul se repeta. Cum stateam cu spatele pe perete, sub geam, langa calorifer, unde e locul meu … am zis … da … se aude de afara. O tzacani cineva ceva la ora asta, ca deh … nu m-ar mira.

In schimb m-am ridicat adineauri sa ma mai plimb prin casa, poate gasesc ceva nou. Nimic nou, toate la fel, in aceasi dezordine consacrata. Insa … usa de la intrare era deschisa. Nu deschisa, cat sa fie inchisa insa … sa nu se miste deloc.

WTF?

Usa tzacanea.

Ma gandesc acuma, a vrut cineva sa imi faca vreo vizita? S-a speriat de dezordine si a fugit? O fi batut la usa si eu dormeam? S-au sesizat vecinele ca e galagie la mine atat timp cat eu dorm?
Si da … in seara asta am sforait, ca am dormit stramb.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “WTF ?!

 1. ce inseamna, de fapt, ca usa tacanea??
  freaky…eu pun si lantul, bine, sunt bata, dar de cand o prietena care locuieste la 1 a fost jefuita cu ea dormind bustean de un cineva care a intrat pe geamul lasat deschis ca era vara si fara gratii ca femeia abia se mutase acolo, ma gandesc inclusiv la ce e de facut daca ma vad cu intruderul in casa…cum sa dau telefon la 112 de sub plapuma, de ex:) prea multe filme politiste?

 2. cine vrea sa te fure nu se uita din cei facut usa de la intrare sau ca ai jdemi de grati la geam.
  can i sa pus pata pe apartamentul tau e bine sa nu fi acasa ca poate se lasa si cu o cafteala.

 3. Si eu fac la fel. De doua ori m-am trezit cu doua tanti nebune (diferite). Una vroia tigari. Cealalta s-o duc la spital. Hoti nu. Inca.

 4. Dude, stai cu uşa deschisă ?
  Îţi plac jocurile extreme să înţeleg.
  Eu închid doar o dată uşa dar tot o închid.

  PS: zi-mi şi mie adresa ta(sector, bloc alea alea).
  Vreau să-ţi fac o vizită :))

 5. Eu stiu raspunsul corect. Era un mare sponsor, voia sa ii faca o oferta mai mult decat generoasa Piticului, era vorba de un contract de aproape juma’ de milion de euro, dar cand a gasit usa descuiata a interpretat asta drept un semn al lipsei de prevedere, care nu e un semn bun pentru afaceri, si cand l-a vazut si cu castile pe urechi si-a zis ca omul risca prea mult si a renuntat la ideea de a-l sponsoriza si a facut cale-ntoarsa.

  🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: