home to blog Windows 7 Service pack 1

Windows 7 Service pack 1

A aparut aseara pe windows update, pentru toata lumea. Se downloadeaza si se instaleaza singur fara vreo interventie din partea utilizatorului. Nu am vazut imbunatatiri uriase, doar ca mi-a resetat setarile de la media player si a trebuit sa le fac din nou. Printre imbunatatiri astea zici ca sunt de lumea a treia:

such as improved reliability when connecting to HDMI audio devices, printing using the XPS Viewer, and restoring previous folders in Windows Explorer after restarting.

Dohh,  HDMI exista de cand?

Pana una alta nu stiu daca cei care nu au licenta pot face upgrade la SP1 fara probleme. De asta nu-l recomand pentru utilizatorii aceia, dar il recomand pentru restul. Doar asa, ca sa dea bine in poza.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Windows 7 Service pack 1

  1. E doar un set de patchuri si hotfixuri care au aparut de cand a fost lansat initial.

    Nici nu era idea ca SP1 sa aduca ceva nou… doar mici imbunatatiri la cateva componente.

  2. Nu… l-au facut doar ca cei care instaleaza acum sa puna SP1 si sa faca o gramada de patch-uri o data. Daca te uiti bine, te anunta ca dimensiunea e intre 10 si 800MB (in functie de ce gaseste la tine pe sistem)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: