home to blog Whatsapp a dat drumul la voce. Cum se activeaza

Whatsapp a dat drumul la voce. Cum se activeaza

Whatsapp, aplicatia de mesagerie instant si gratuita a Facebook tocmai a activat optiunea de apel vocal. Asa incat acum nu numai va trimiteti mesaje prietenilor de pe whatsapp, dar ii si puteti suna. Optiunea a devenit activa in urma cu putin timp, este in curs de implementare pentru toata lumea, dar pana atunci, iata cum se activeaza aceasta.

11069212_10153213013741204_816969369312876014_n

Aveti nevoie de ultimul update al aplicatiei si aparent de un telefon compatibil cu aceasta aplicatie. De asemenea pentru a beneficia printre primii de optiunea de voce aveti nevoie ca un prieten care are deja aceasta optiune sa va sune. In momentul in care prietenul va suna, iar voi restartati apoi aplicatia, optiunea de voce ramane activa si se salveaza pe contul vostru.
Dupa care va veti putea suna si voi alti prieteni. De asemenea ei trebuie sa aiba ultima versiune de whatsapp si un telefon compatibil.

Si se aude mult mai bine decat pe viber si functioneaza mult mai bine decat pe viber, unde rata de apeluri ratate e uriasa din cauza limitarilor aplicatiei in ceea ce priveste telefonul.

Deci faceti schimbul la whatsapp.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Whatsapp a dat drumul la voce. Cum se activeaza

  1. si cand departamentul IT imi blocheaza accesul la mail, facebook si orice cale de comunicare, ce sugestii imi dai? Need help, e singura solutie pe care am gasit-o de a comunica cu cineva din afara…n-ai si tu sectiune de contact me, sa iti pot scrie in privat aici pe site?

  2. ps. poate imi raspunzi pana se prind astia si blocheaza accesul si la blogul tau, cred ca ma urc pe pereti…la tel nu pot suna, ca roamingul s-a conectat numai pe cosmote si imi zice robotul ca nu pot suna cand incerc….deci ma urc pe pereti

  3. are you fucking kidding? nu merge sa fac nimic, nu merge sa accesez nici un mil (google, yahoo, fb, skype ) nimic ! si tu intrebi de whatsapp…sunt toate blocate de it. nu am wifi, doar acces la pc…deja imi pare rau ca n-am luat routerul cu mine

  4. Buna..am o nelamurire la whatsapp…l am instalat ptr a vorbii cu fratele meu in uk,nu prin mesaje ci prin apeluri…ok..toate bune si frumoase,insa…cand ne apelam si raspundem nu ne auzim…mesaje putem da dar nu putem vorbii,se aude cand sun la el…se aude cand raspunde in schimb nu ne auzim ce spunem…oare de ce ?
    Multumesc de ajutor..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.