home to blog Vreau si eu usa din asta

Vreau si eu usa din asta

Dragii mei, vine vremea in viata fiecarui om cand trebuie sa isi ia usa la intrarea in casa. Drept urmare vreau si eu usa din asta:

 

Acum, ce fel de usa e aia? Cat costa? Cine imi face si mie o oferta? Nu ca as avea ceva valoros in casa, dar chiar caut usa de intrare si nu sunt foarte disperat acum, dar in doua saptamani voi fi.

 

24 thoughts on “Vreau si eu usa din asta

  1. Chiar era o use veche de lemn … dar ai incercat sa indoi o aripa de dacia 1100 cu posteriorul? Incearca la un logan, s-ar putea sa reusesti.
   Mascatii aia oricum sunt niste retarzi, actioneaza mecanic creierul lor executa dar NU ia decizii ca NU poate ….

 1. Daca eram in locul lor plecam la sectie i-mi dadeam demisia :))

  @piticu ca sa ai o super-usa ca asta trebuie sa ai grija sa fie din lemn de carpen fiert in ulei (cel putin asa se zvoneste). Asta se toceste, se indoaie dar nu se sparge si nu cedeaza. Acum ca ti-am dat idei ce usi trebuie sa-ti cumperi…spor la cautat :))

 2. Ma gandesc ca daca un hot vrea sa-ti sparga casa,n-o s-o faca la modul asta,spargand la propriu usa cu berbecul…nu de alta,dar ar atrage atentia intregului bloc,si daca mai are si neinspirata idee s-o faca in timpul orelor de odihna va avea sigur probleme cu pensionarii deranjati de zgomot. Cred ca niste hoti profesionisti au alte metode de a deschide o usa,sincer nu ma pricep 😀
  Daca vrei o usa care sa te protejeze de mascati,atunci da,aia din filmulet e perfecta…

 3. Blueamoon.Usa cu prindere in 8 (da in opt)puncte am eu.Dar i-ti garantez ca nu rezista la asa ceva.Usa rspectiva este in straturi.Mai exact lemn stratificat si la mijloc foaie de tabla foarte groasa.Am vazut asa ceva in Cluj era in jur de 20-24 mil.Ce nu inteleg insa este faptul ca feroneria parea foarte veche….

  Sunt curios insa cine plateste daunele respective?Oare au militieni fonduri pt asa ceva? Mai ales ca-n reportajul difuzat la tv se specifica ca apartamentul era inchiriat,deci nu propietarul era presupusul infractor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: