home to blog Vreau si eu usa din asta

Vreau si eu usa din asta

Dragii mei, vine vremea in viata fiecarui om cand trebuie sa isi ia usa la intrarea in casa. Drept urmare vreau si eu usa din asta:

 

Acum, ce fel de usa e aia? Cat costa? Cine imi face si mie o oferta? Nu ca as avea ceva valoros in casa, dar chiar caut usa de intrare si nu sunt foarte disperat acum, dar in doua saptamani voi fi.

 

24 thoughts on “Vreau si eu usa din asta

  1. aia avea cel putin trei randuri de butuci si am impresia ca si oarece drug in casa ))). mai bine aplicau o “plastilina”, zbura aia cat colo in 2 secunde

  2. deci, crede-ma- asta e cel mai haios scurt-metraj pe care l-am vazut pan-acum pe net !!!! :)))))
    am ras si cu fundul 🙂 si am trimis linkul la toti

  3. Băi, dar au intrat până la urmă?
    Ce naiba cu o pastiluță de C4 sau asemănător o dădeau gata într-o clipă. Cum zicea și Harry mai sus, da din lemn tratat e ușa. Avantajul elasticității lemnului se vede în imagini. Încuietoarea s-ar putea să fie un model mai vechi de Motura, care se aplica pe interiorul ușii și închidea în mai multe puncte (sus, jos, balama și cu vreo 3-5 buloane la încuietoare.

  4. Am uitat să adaug: acu’ vreo 7-8 ani mi-am instalat o ușă de apartament SETUM (nu e reclamă) de care sunt foarte mulțumit. Izolare fonică și termică bună, etanșare ca de submarin, silențioasă, balamale ferme care „alunecă” ca în prima zi și care nu au necesitat reglaje, încuietori Abus și Cisa (a doua era opțională și nu era necesară dar am montat-o și pe asta ca să descurajeze prezența a două încuietori pe ușă).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.