home to blog Vreau non-stop-ul inapoi

Vreau non-stop-ul inapoi

La mine in cartier s-a inchis singurul non-stop care era deschis noaptea (!!!) . Acum am ramas cu un magazin, pe care scrie non-stop, dar e deschis noaptea doar cand are cineva chef sa stea acolo. Drept urmare sunt cam nevoit sa imi fac cumparaturile la Nic-ul din Dorobanti. Bai, dar cu ce am gresit? De ce sa ma duc la Nic? Oare alt magazin nu mai exista? Pentru ce trebuie sa ma invart eu intre masinile(cei drept nu-s mai scumpe ca a mea, doar au fost cumparate sh) si fitele de acolo ca sa imi iau cate ceva de mancare si o sticla de suc?

Dar lasa, sunt razbunat, din pacate pe pielea mea, dar e bine. Ma bucur de fiecare data de cate ori vad blonde bine, care vin si cumpara chestii de care n-am auzit si pe care nu as vrea sa le incerc pe pielea mea. Sau, ma scarbesc de fiecare data de cate ori mananc mancarea aia cu zgarci, dar ma bucur cand ma gandesc ca sunt si fitzosheniile alea care raman cu ceva intre dinti. Oare se spala pe dinti dupa aia?
Si totusi, Nic ala nu are nimic in plus fata de o benzinarie, ba chiar are in minus, nu sunt piese de masina acolo. In schimb non-stop-ul meu avea de toate. Plus ca aici gaseam mancare semipreparata buna.
Paradoxal nu cred ca angajatii de noapte din magazinul ala castiga mai mult decat cheltuie cate unul din aia cu fitze la o cumparatura, insa ei insisi se simt de parca ar fi prieteni cu arhanghelii cel putin.

21 thoughts on “Vreau non-stop-ul inapoi

 1. ba ai si chiar apeoape inca doua non-stop’uri 😛

  este magazinul de la DYno’s care echiar ff oke aprovizionat si mai este supeermarketul de la Norilor… asa ca nu tre sa mergi pana in Dorobanti sa’ti iei de mancare si nici sa vezi blonda 😛 :))

 2. Traiasca militari atunci am la gorjului un magazin non stop care daca il voi vedea vreodata inchis insemna ca va da faliment. DE craciun-revelion-pasti-1decembrie sau orice alta sarbatoare este deshis…si ziua si noaptea

 3. cred ca romana ai facut-o cu o fermiera … esti praf
  nu stii sa te exprimii…ma mir cum iti citeste atata lume prostiile astea..
  Iauzi frate: “… s-a inchis singurul non-stop care era deschis noaptea.”
  Dak nu stiai: “magazinul non-stop” este acel magazin care este deschis la orice ora din zii si din noapte. Poate u nu stiai..acum stii..noteaza pe ceva:) idiotule…te`au dat astia si la stiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: