home to blog Vorbind despre intact

Vorbind despre intact

Si nebuloasele lor. Sunt haotici, au dat un mail si spera sa aiba ceva suces de pe urma asta. Nu, nu vor avea nimic.

De ce vor ei trafic? Pentru ca nu au trafic, nici nu stiu sa si-l vanda, dar stiu sa puna tzatze pe antena3.ro cu link din gsp.ro, iar lumea de la GSP vazand tzatze pe un site de sport da click, drept urmare ajunge pe antena3.ro Daca cineva zice ceva de vdt.ro sa se uite dracu care e scriptul de trafic si cum vdt.ro are acelasi continut ca antena3.ro/vdt undee vin linkurile.

Pana una alta … sa va amuzati cu clipul de mai jos. Azi continuam cu seria cum se fura stiri

12 thoughts on “Vorbind despre intact

  1. 1. esti o dedublare a lui Zoso sau ce? Cam de cel putin 2 saptamani cum scrie ceva Zoso, cum trebuie si tu sa spui ceva despre acel subiect. Nu mai ai imaginatie?
    2. apropos de furat si de Mircea Badea: daca tu primesti o poza funny pe mail, nu o pui pe blog ca nu stii care e sursa? Chiar in halul asta am ajuns?

  2. foarte tare pusa subtitrarea (adecvata la realitatea noastra:)), insa filmul DER UNDERTAG este genial la fel ca si personajul principal, pacat ca a trebuit sa fie folost hitler intr-un astfel de filmulet.
    Sieg Heil !

  3. Foarte tare :)) Eu chiar ma uit la badea pe net ca n-am tv :)). Se poate vedea emisiunea si pe antena1. Pe antena3 n-ai nici o sansa s-o vezi daca nu poti instala real player-ul pe calc de la serviciu. 😉

  4. Simona Ionescu, nu m-am referit la cel care l-a făcut ci la faptul că a apărut în aceeaşi zi pe cele două bloguri, fără ca vreunul din cei doi să specifice din ce parte l-a preluat sau de unde a aflat de el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.