home to blog Vizite de lucru

Vizite de lucru

Nu e nimic mai placut decat sa ajungi intr-un loc, unde cunosti multa lume. Probabil mult prea multa. Si te plimbi de unul singur … pe strada, in speranta ca te intalnesti cu unul si cu altul. Si te intalnesti, ii vezi … ii vezi ca au mai imbatranit, ca au mai intinerit, ca sunt cu alt prieten, ca sunt imbracati altfel.

Ei nu te recunosc. Nu e nimic mai placut decat imaginea asta. Sa vii acasa, sa nu te recunoasca nimeni, sa nu te bage nimeni in seama … sa nu te mai cunoasca nimeni si sa fii singur. Insa tu sa ii stii pe toti. 😉

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Vizite de lucru

 1. Stiu, te inteleg… Mi s-a intamplat si mie saptamana trecuta… Nu stiu daca s-a intamplat ceva cu noi, sau cu pitestenii nostri! Oricum, cred ca e de bine, cica s-ar putea sa ne imbogatim, daca nu ne mai recunoaste lumea!

 2. neahhh … au sunat telefoanele in seara asta sa-mi zica ca a luat foc rectoratul … de fapt ardea o casa din fata lui …

  sa ma invite la bere, dar sa imi zica ca le e lene sa iasa afara … si asa mai departe 🙂

  e frumos frumos 🙂

  plus ca e racoare si oleaca de iz de aer oxigenat

 3. Eu chiar aş fi făcut poza aceea din faţa primăriei piteştene, dacă aş fi avut măcar chestia aceea care leagă telefonul de PC…

 4. pitic : nu ti-am zis ca mi-e lene sa ies afara , ti-am zis ca mi-e lene sa vin pana in centru …sit otusi am venit …dar tu ai zis ca vrei sa te duci acasa …asa ca ….

 5. Aaaaa, ca tot esti prin Pitesti!! PLSSSSS, fa ceva sa nu mai puna manele la Maxim!!! Am fost acolo joi si nu am putut vb la tel din cauza asta!! Am tipat la ei, le-au oprit, si dupa 10 min le-au pus iarasi!! Thx!

 6. Esti din Pitesti?Te citesc de putin timp si am vazut acum articolele tale scrise despre orasul meu cu aerul omului care stie ce spune.Dak da,afla k ti-ai mai gasit un concitadin pe aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.