home to blog Virtual desktops pe windows

Virtual desktops pe windows

Ai windows si vrei sa ai mai multe ferestre pe care sa le folosesti, ceva de genul mai multe desktopuri virtuale. Cel mai mult vrei sa schimbi din taste desktopurile tale, in care intr-unul ai niste aplicatii, dintr-o apasare de taste vrei sa folosesti alte aplicatii si asa mai departe. Sau chiar vrei sa ascunzi ce faci pe calculator, aratand repede alt desktop cu alt taskbar si alte aplicatii deschise.

Pai pentru asta, pe undeva pe la Microsoft, e aplicatia asta. O instalezi si te joci din taste dupa aceea.

Mie pe windows 7 imi merge extraordinar, asa ca v-o recomand.

15 thoughts on “Virtual desktops pe windows

  1. superb post. functioneaza perfect si la mine, pe win7. intrebare: cind schimb pe 2, 3 si 4, tema se pierde. adica wallpaper-ul ramine, dar tema nu. si la tine e la fel ?

  2. Revin:

    În VirtuaWin este posibil să muți ferestrele de pe un desktop pe altul (cu shortcuturi, la mine este Alt + Win + Arrow), îți permite să definești reguli care atunci când găsește o fereastră pe un desktop să ți-o mute automat pe alt desktop (de exemplu la mine uTorrent este mutat automant pe desktopul 2) în clipa în care se deschide.

    În comparație, Desktops de la sysinternals este un programel chiar retard aș zice… 🙂

  3. Ce plug-in folosesti pt cache? ca vad ca e mult mai bun decat al lui zoso. Mi-a aparut trackback-ul foarte rapid. El mi se pare ca foloseste SuperCache..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: