home to blog Vine BAC-ul, ati strans protocolul?

Vine BAC-ul, ati strans protocolul?

E simplu, de fiecare an la bac, comisia de profesori examinatori trebuie sa fie tratata ca atare. Luati aminte de aici si aplicati si in acest an ca nu e mult, nu e greu si nu e departe. Daca se poate de ce nu.

Intr-adevar, se spunea ca anul asta se vor pune camere de filmat in toate clasele unde se vor sustine examenele de la bac. Bineinteles ca nu le-a vazut nimeni,  de anul trecut pana acum s-au schimbat multe (de exemplu un guvern), iar acum mai e si PSD-ul la guvernare. Astora nu le trebuie oameni destepti, ci doar din aia de stiu sa puna x si stampila unde trebuie.

Ati strans protocolul deci?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

22 thoughts on “Vine BAC-ul, ati strans protocolul?

  1. Protocolul la BAC rămâne ceva sfânt pentru România. Am asistat la o sedinţă unde se vorbea despre BAC, la care cei ce sunt implicaţi au adus vorba despre protocol, dar directorii instituţiei nici nu au vrut să audă despre aşa ceva, însă ce credeţi că se va întâmpla pe viitor?
    Ca în fiecare an, elevii se vor mobiliza pentru adunarea protocolului, mai mare sau mai mic, în funcţie de nevoi.

  2. Asa, luati-va de mine, ca merit :D:D Am vrut sa-mi las si eu amprenta, inventand ceva. Vreti sa v-arat brevetul? 😛

  3. Noi nu am strans nimic. Si prin scoala e liniste si pace. Nu cred ca punem ca sa nu iasa scandal. Mi se pare normal ca scolile sa plateasca ceva..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: