home to blog Viata in 3

Viata in 3

De cand am auzit prima data de serialul asta am fost sceptic. Si inca sunt. Stiam ca astia 3 tineri  vor sta impreuna (pe bune) intr-o casa  si ca se vor filma sa ne spuna povestile lor. Partea care-mi place e ca filmarea e ok-ish, iar povestea d-asta de tineri care tzaca paca, hai sa facem ceva.  Ah si ca e HD-ish, iar pe tipa cu tate mici as vrea sa o vad cum face la alcool.

Nu-mi place ca episodul are 4 minute si ca-s doar doua pe saptamana. Sper macar sa fie puse pe net   fara intarziere, macar lunea si vinerea. Azi a aparut episodul 4 … si eu inca sunt sceptic. Ok. Hai sa-l vedem.


Vezi Sergiu, nu-s suparat.

Ah, am gasit si cum te abonezi sa afli cand a aparut episod nou. in dreapta de tot in partea de jos a paginii:

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Viata in 3

 1. Ma intreb daca exista ceva mai plictisitor… Inainte de primul episod am crezut si sperat ca o sa fie un reality show, un fel de big brother dar din pacate este un mare FAIL!

 2. @Marius, acest exponent al romanismelor pure. Da bai argumente de ce e un mare “FAIL” pt. ca de criticat e super usor sa critici. Vaaai, un site mai plictisitor ca al tau n-am mai vazut. Gimme a break.

 3. episodul 2- unii şi-o trag, ăilalţi se uită la tv

  episodul 3 – se uită pe site-ul romtelecom, hotărăsc să facă un party

  episodul 4 – gagicile se ceartă pe nişte bigudiuri înainte de party

  în stilul ăsta preconizez că party-ul va avea loc în episodul 1023 😀

 4. nu ba … sa intelegi ca astept si o alta reactie, iar asta nu o pot face decat daca scriu pe blog.

  ca daca te alerg prin bucuresti sa-mi zici ce crezi despre serial, pe langa ca nu te prind, nu ramane scris pentru mai tarziu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.