home to blog Vi se pare mare pretul benzinei?

Vi se pare mare pretul benzinei?

Deci ar mai fi loc unde sa se scumpeasca. Iar in vara cand am facut poza aia si economia Africii de Sud era infloritoare, raportul era cam de 1 pe 1 intre leul romanesc si randul african.

In alta ordine de idei mi se pare genial faptul ca exista o ancheta asupra pretului benzinei inceputa acum 6 ani de zile. Va dati seama cat au luat astia spaga ca sa nu continue ancheta? Pe langa asta Boc nu a  intervenit degeaba in pretul benzinei. A primit telefoane in care i s-a spus: sefu, s-a scumpit benzina, nu mai putem sa mergem cu masinile la amante si altele ca depasim bugetul, ne maresti bugetul de deplasari?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

18 thoughts on “Vi se pare mare pretul benzinei?

  1. Cum poti sa compari SUA cu Romania? Oricum, e loc de scumpit, ca romanul e prost si cumpara oricum. Daca lumea cumpara benzina, de ce ar vrea cineva sa o ieftineasca? Ma pis pe ea de benzina, dar problema e ca odata cu asta se scumpesc toate. E ok, romanul mananca mai putin, dar la masina nu renunta.

  2. Cum spune si Ubercool nu poti compara SUA cu Romania.
    De curand am fost prin Europa si preturile sunt aceleasi…dar exact aceleasi, nu vad de unde atata panica. Din nou tam-tam pentru nimic

  3. Asa e Iulica, preturile sunt la fel si in Europa. Si in UK preturile sunt cam la fel, nu doar la combustibili ci si la alimente; hainele, electronicele sunt chiar mai ieftine. Dar aici castigi cam 3000 GB pe luna. Tu cat castigi in Romania? 2000-3000 RON? Si nu ti se par mari preturile? Ciudat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.