home to blog Unde vedeti finala Champions League?

Unde vedeti finala Champions League?

Pentru ca azi e deja marti, iar sambata e colea, se pune intrebarea logica. Unde vedeti finala Champions League? Se organizeaza ceva? O iesire la terasa, o plasma scoasa pe geam in spatele blocului? Chestii de genul asta?

Apropo, se va putea vedea de pe teritoriul romaniei finala Uefa Champions League dintre Barcelona si Manchester in format 3D?

 

Si cea mai buna intrebare, la ce scor ii bate Barcelona? Eu ma astept sa fie egal cu prelungiri. Altfel nu prea are farmec.  Adica domnul Sir, daca-mi permiteti expresia, Alex Ferguson va trebui sa ii dea o lectie lui Guardiola  pentru distractia aia din campionat, cupa spaniei si Champions League.

Aveti si alte pareri?

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Unde vedeti finala Champions League?

  1. Vezi că ai greșit la titlu, nu e leauge ci league. Și în legătură cu scorul sunt de aceeași părere ca tine.

  2. voi vedea ambele finale (UCL si cupa romaniei) la o terasa, cu prietenii… vor castiga dinamo si Barcelona… in UCL barca castiga cu 2-1.

  3. 1-1 in timpul regulamentar si sa se ajunga la penalty-uri. Asta e farmecul unei finale pe Wembley. Cat despre vazut meciul, daca se organizeaza ceva intre twitteristii pasionati de fotbal, I’m in.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: