home to blog Unde sunt primarii de sector?

Unde sunt primarii de sector?

Imi amintesc ca anii trecuti toata lumea era la bravura si in plina strada, fiecare primar de sector laudandu-se cu realizari la hectar in ceea ce priveste deszapezirea. Partea complicata de anul asta e ca nu au unde sa depoziteze zapada, drept urmare au lasat-o pe strazi. De asta nici un primar nu a mai iesit la deszapezit. Mai mult decat atat, nici masini de deszapezire nu exista pe strazi. Am vazut azi intr-un mod dramatic un buldozer care se chinuia sa curete o strada din sectorul 3. Cum buldozerul nu are lama de deszapezit int0arsa intr-o parte, el racaia pur si simplu asfaltul aruncand zapada in stanga sau in dreapta, in jurul sau. Si racaia asfaltul, adica la primavara urmeaza reasfaltare. In alta ordine de idei, in afara de un tractoras, care cred ca e al cuiva din zona, cu lama care intra pe stradute, nimeni nu intervine. Iar pe stradute e gheata pe sub zapada si ploaia de zilele astea.

In alta ordine de idei singurul care face bravura in toata perioada asta e Piedone. Nu ca ar curata strazile de zapada, dar ii pacaleste pe oameni punand in fata masinilor de deszapezire, masini cu luminite albastre. Da bine la public, apoi vine sa se vaite si sa zica ca urgia a fost prea puternica si sa-l mai votam o data. Ah si ca deszapezirea a costat zeci de mii de euro.

 Deszapezire in sectorul 4

Vezi mai multe video din auto-moto

Nu va temeti ca se curata zapada din sectorul 4. Muntele asta de zapada e la locul lui.

5 thoughts on “Unde sunt primarii de sector?

  1. Sincer, acasă sunt în Militari. Însă de 2 ani stau în Berceni şi aş spune că pe aici s-au făcut lucruri, fie că este vorba de parcurile alea amărâte care au început să arate a ceva, fie de intersecţiile pe unde a cosmetizat cât a putut, fie de curăţenia pe care a făcut-o în zone unde altădată îţi era teamă să calci, gen Piaţa Sudului, sau peste drum, în faţa bazarului ăla ordinar. Pana mea, dacă aş sta aici, aş vota fără probleme cu el. Nu am văzut în 30 şi ceva de ani de Militari primar care să facă măcar un sfert pentru cartierul ăla din ce a făcut Piedone pentru zonele pe care le are în subordine.

  2. E mult mai usor sa bravezi vara decat iarna, pentru ca vara iesi la plantat de panselute si braduti, pe soare, dar iarna trebuie sa stai in frig. Totul se face pentru imagine, prea putini sunt cei care fac ceva pentru oameni

  3. Soferii din spate sunt de mare angajament. Cum dracu sa te bagi intre utilajele alea frate, unde dracu vroiau sa ajunga? Nu mai bine stai cuminte in stanga celui din urma? Nu te stropeste nimeni, ai sosea curatata!
    Neam de handicapati suntem:)

  4. n-am avut cu ce poza azi in ploiesti…pe drum cu doua benzi pe sens, prima masina era pe banda de langa bordura, impingea zapada spre trotuar, iar a doua, un pic mai in urma, pe banda a doua, dadea zapada in spatele primei…ca la nebuni!:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: