home to blog Unde sunt banii de la FMI?

Unde sunt banii de la FMI?

Emil Boc vine si spune cu mare tupeu ca nu are bani sa faca nu stiu ce naiba investitii in tara asta (lista completa o gasiti aici) si ca vrea sa faca parteneriate publice private ca sa isi duca la capat mandatul, eventual sa mai castige inca unul si sa se laude ca uite, PDL-ul face.

 

Acum sa o luam logic si cu intrebari prostesti. Noi am facut imprumuturile astea la FMI pentru salarii si pensii? Muriti in chinuri ma!!

Stiu ca unul din imprumuturi a fost facut pentru a realiza proiecte de infrastructura. Ce se intampla? Banii au fost deturnati? S-au furat asa de mult incat n-a mai apucat sa inceapa macar proiectele de infrastructura, dar macar sa le termine?

Sau cum adica vrem sa facem autostrazi? Cum sa facem autostrada de la Sibiu la Pitesti? Pai la ce e nevoie de autostrada pe acolo? Ce, nu va place sa stati in curul tirului pe Valea Oltului, iar cand va bagati in depasire sa inchideti ochii si sa ziceti bonsaaaai (adica daca mor asta e?)

Si cand sa fie gata autostrazile astea?

Si dupa ce se termina autostrazile astea sa fie ale statului nu? Adica sa vina investitorul cu banii, sa zica ca vrea sa construiasca si sa bage bani acolo, iar apoi sa vina statul sa zica multumesc frumos si sa intinda mana mai departe?  Bine, sa zicem ca la autostrazi se vor lua banii pe taxe (cine o da banii pe ele, ca romanii sunt chitrosi si obisnuiti sa mearga pe drumuri proaste de cand lumea). Dar la spitale? Ca cum adica spital din parteneriat public – privat? Pai ala e spital privat si punct.

Sau Boc spera ca exista oameni in Romania care vor sa faca fapte de binefacere pentru el?

2 thoughts on “Unde sunt banii de la FMI?

  1. Bonsai=gradinarit la tava. Nu poate fi folosit in loc de banzai. Tot dupa ureche ? Cand vei invata notele ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.