home to blog Unde pui bannerul, ce faci cu cladirea?

Unde pui bannerul, ce faci cu cladirea?

Am pus poza asta pe Facebook de dimineata si s-au inflamat sustinatorii lui Oprescu, pentru ca acolo e chipurile o cladire privata si asa mai departe. Nu zau!

Drept urmare am decupat bannerul si m-am jucat cu ceilalti candidati si i-am afisat acolo. Unii doar dintr-o privire exprima tot ce trebuie, altii aveau nevoie si de un mesaj. Sau si mai multe. Asa ca va invit si pe voi sa desenati pe modelul dat si sa le puneti pe net, in comentarii si asa mai departe.

 

Cat despre cladirea aia, va invit sa cititi un mic articolas cu poze din Praga, un oras nasol de undeva din Europa, plin de gunoaie si de turisti care se imbata si borasc pe strazi.  Si daca zice cineva ca nu e treaba primariei cladirea aia, ia mai gandeste-te o data. Ce facem aici, traim in jungla?

12 thoughts on “Unde pui bannerul, ce faci cu cladirea?

  1. N-ai nici o lege ca sa-i poti face ceva dezvoltatorului imobiliar care a lasat cladirea asa. In afara de amenda pentru gunoi, nimic nu-i poti face

  2. sa facem lege, ce o fi asa greu.
    dar stai … nu e interes in zona asta …

    de asta e romania gunoi de asta e praga plina de turisti … ah, nu n-ar fi vina primariei aici, ca astia sunt stapani pe orice altceva decat pe oras, cladiri, gropi, strazi, apa calda si curatenie

  3. Daca nu e lege, il fu.i cu pl indoita pana pune macar niste plase din alea de protectie de santier imprimate cu mutra lui de dezvoltator imobiliar… Sorry, daca nu e lege e hotarare de consiliu si se poate aplica, fara probleme. Solutii sunt.

  4. Orice lege de pe planeta asta nu poate opri “manevrele” candidatilor in timpul campaniilor electorale.
    Care lege, care Romanie ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.