home to blog Una scurta pentru GSP

Una scurta pentru GSP

Scrisa foarte misto de Julius.

Ideea e simpla, trebuie sa platim ca sa vedem meciurile la TV? Nu-i bai, ne descurcam si fara.

Drept urmare iata cum fotbalul romanesc isi pierde din importanta si poate asa ne vom gandi si noi mai mkult la munca, la cum sa facem chestii bune, decat sa stam sa platim si sa urmarim niste meciuri la televizor transmise cu 3 camere, la o calitate din aia de mai bine se filmeaza la nunta decat pe stadion 🙂

9 thoughts on “Una scurta pentru GSP

  1. E bine dacă fiasco-ul ăsta cu gesepeul îi mai dezvaţă puţin pe români de la urmăritul în neştire al fotbalului. De câştigat practic au mai ales competitorii Antena/GSP care transmit cupele europene, dat fiind că mulţi din cei care au renunţat să urmărească Liga I îşi vor satisface nevoia de fotbal cu meciurile din Champions League şi Cupa UEFA.

  2. sa stii ca in ceea ce priveste calitatea transmisiilor ai dreptate, pentru ca nu au decat cateva camere, de parca ar filma meciuri amicale.

  3. cea mai mare idiotenie a fost facuta cu tevelizarea acestor meciuri ca sa nu mai vorbim ca acest campionat a inceput intr-un mare anonimat ce sa mai vb despre calitatea transmisiei pt ca ea nu exista din punctul de vedere al celor care se pricep 😀

  4. Piticule! Sa le platim! Io asa zic. Ca de asta s-a inventat “pay per view”! Dar nu cum vrea marele concern RCS-Antena1: “sa fie in grila de baza (gratis la toti abonatii!?!?! wtf) si ne dati 1,5 euro/luna de fiecare abonat”.
    Nu taticu’! Sa fie pay-per-view si cine vrea sa vada, sa plateasca. Nu sa-mi ridice mie UPC pretul abonamentului cu 5 lei ca vrea RCS sa dea el fotbal in grila de baza. Sa fie el sigur ca ia vreo 20 mil de euro pe sezon. Asa nu e corect!
    Numai ca se pare ca pay-per-view nu vor!

  5. De acord, pay-per-view ar fi cea mai cinstită şi mai elegantă soluţie. Dar văd că în România nu se grăbeşte nimeni să implementeze asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: