home to blog Ultima excursie #dinromania

Ultima excursie #dinromania

A fost week-end-ul trecut ultima excursie de anul  asta din campania Redescopera Romania.  Simplul fapt ca ne-am strans acolo 60+ de persoane a aratat ca acesta a fost cel mai important proiect online al anului. Si mai mult decat atat. Redescopera Romania nu a fost un proiect pentru 60 de oameni, e un proiect pentru Romania, prezentat de 60  si ceva de oameni. Noi am vazut Romania asa cum este ea: frumoasa, primitoare si in primul rand europeana.

Si daca vreti un loc linistit cu aer curat, fara stress-ul vaii Prahovei, mergeti spre Sibiu, pe DN1, iar la Sambata de Sus, faceti stanga si mergeti pe drumul principal pana se termina asfaltul. Cand se termina asfaltul, cazati-va si bucurati-va de relaxare. Aveti 3G totusi.

  Redescopera Romania este un proiect Petrom, sustinut de BCRDaciaRomtelecomParalela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

One thought on “Ultima excursie #dinromania

  1. Foarte faina initiativa asta de a va intalni intr-un mediu tipic romanesc, probabil ar trebui sa existe ceva asemanator si pentru cititorii si comentatorii de pe bloguri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.