home to blog Tzapa BCR

Tzapa BCR

BCR a inchis in seara asta bancomatele mai devreme decat ne asteptam cu totii.

Si nu la propriu, ci cat a limitat utilizarea lor. Anume, ai avut dretpul la o singura tranzactie de extragere de bani. Suma de maxim 300 de lei, ca sa nu ramana tonomatul fara bani.

Din fericire, am reusit sa-mi cumpar mancare platind cu cardul la un POS Banc Post. Dar, astea sunt mai rare in magazine. Nici ATM-urile altor banci nu iti accepta cardul BCR in tranzactii. Drept urmare, uite-ma blocat in Bucuresti, fara cash, cu banii blocati pe card … si cu mancare pentru doua zile.

Miash picioarele si nu imi pot schimba banca pentru ca pe asta primesc salariul. Bine, as putea sa scot banii toti odata si sa ii mut la ING, dar … nu am timpul necesar sa fac toata tetavura asta. Plus ca BCR nu e niciodata langa ING. (ba e … la mine in cartier, da la 12 noaptea se sperie aia daca vreau sa depun bani in cont).

In concluzie, sincera compasiune pentru toti cei in aceeasi situatie ca mine. Pentru ca sunt destui, numai cate injuraturi in cor am avut la bancomat in seara asta.

15 thoughts on “Tzapa BCR

 1. Activează-ţi internet bankingul gratis de la BCR şi, când îţi intră salariul respectiv, virează-ţi-l în contul de la ING.

  Sau convingeţi şeful să dea 2 lei pe un OP pentru tine.

 2. Mutat banii la ING? Usor de spus, greu de facut. M-am hotarat sa fac asta la Lujerului, unde sunt relativ aproape. Facusem 2 tranzactii de dimineata. Merg la bancomat, vreau sa scot o suna care o credeam eu Ok. “Ne pare rau, tranzactia nu a putut fi efectuata… suma este prea mare”. Ok… o suma mai mica…. aceiasi chestie. Intr-un final dau 1500 Ron: “Ne pare rau. Ati efectuat prea multe tranzactii. Reveniti maine”. Sau ce scria acolo… care tranzactii? De rahat!

  Apropo, de ce nu ti-ai scos de ieri cash? Ca sa fii sigur?

 3. la BCR se poate scoate astfel:
  – la o tranzactie max 1500RON
  – suma maxima 3000RON (poti face 2 tranzactii a 1500RON)
  – numarul maxim de tranzactii la bancomat este 3 (sunt incluse: extragere numerar, interogare sold, eroare cu suma prea mare introdusa, extragere numerar)

  niste magari

 4. culmea nesimtirii la astia de la bcr. astazi in galati un atm din centrul orasului (aflat de altfel chiar in incinta sediului bcr) a blocat 3 carduri fara a afisa nimic. incercand sa sunam la numerele afisate am vazut cu stupoare ca nu exista tel verde.practic am consumat o cartela romtelecom de 100000 ascultand robotul de la bcr. special am telefonat cu cartela romtelecom urmare a publicitatii romtelecom ca apelurile in retea seara si in weekend sunt gratis.gratis au fost:)))).adica tre sa cheltui telefonul ca sa-i anunti ca au probleme.super tare. nu credeti?si faptul ca am ramas intr-un oras strain fara bani si fara card? oare cine plateste?astazi in galati nu era nimeni capabil sa ne returneze cardurile. dar de la o defectiune tehnica pana faptul ca bcr-ul nu are un tel verde este distanta mare.dracu sa-si mai tina banii la bcr ca eu….cea mai pacalita banca din romania

 5. Pingback: Anonymous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.