home to blog Tzapa BCR

Tzapa BCR

BCR a inchis in seara asta bancomatele mai devreme decat ne asteptam cu totii.

Si nu la propriu, ci cat a limitat utilizarea lor. Anume, ai avut dretpul la o singura tranzactie de extragere de bani. Suma de maxim 300 de lei, ca sa nu ramana tonomatul fara bani.

Din fericire, am reusit sa-mi cumpar mancare platind cu cardul la un POS Banc Post. Dar, astea sunt mai rare in magazine. Nici ATM-urile altor banci nu iti accepta cardul BCR in tranzactii. Drept urmare, uite-ma blocat in Bucuresti, fara cash, cu banii blocati pe card … si cu mancare pentru doua zile.

Miash picioarele si nu imi pot schimba banca pentru ca pe asta primesc salariul. Bine, as putea sa scot banii toti odata si sa ii mut la ING, dar … nu am timpul necesar sa fac toata tetavura asta. Plus ca BCR nu e niciodata langa ING. (ba e … la mine in cartier, da la 12 noaptea se sperie aia daca vreau sa depun bani in cont).

In concluzie, sincera compasiune pentru toti cei in aceeasi situatie ca mine. Pentru ca sunt destui, numai cate injuraturi in cor am avut la bancomat in seara asta.

15 thoughts on “Tzapa BCR

 1. Sunt niste nesimtiti . La ora 12.30 noaptea fiind in fata casierei intr-un super market am vrut sa platesc cu cardul constient ca am banii pe el . Bineinteles ca casiera imi zice “fonduri insuficente ” , eu crizat ..imposibil!!! , ieri am luat salariul !! , pana la urma ma scotocesc si eu si prietena de toti banii care ii aveam pe noi cash si uite ca facem rost de 2 mil lei …am scapat de asta ..acum nervos la culme ma duc la 1 bancomat care il vad si bag cardul sa scot banii …nimic eroarea aparuta pe ecran “fonduri insuficente” . plec si mai nervos de data asta in drum spe casa oprindu-ma special la o banca BCR cu un bancomat BCR …bag cardul si ii zic sa imi arate fondurile dupa el …la care el stupid imi zice “fonduri insuficente” CUM D-zeu sa iti zica “fonduri insuficente” cand ii dai “interogare de sold” ??? urmatoare miscare , ii dau sa imi scoata banii ,gandidu-ma ca poate nu vede cati bani am pe el dar imi poate da bani. Alta eroare stupida care poae sa imi apara : “ati depasit numarul de tranzacti maxime” ..nu ca e imposibil asa ceva ..bag cardul de 2 ori si imi da eroare asta !! Bunn….scot cardul si plec …
  ajung acasa pe la 1.30 , imi scot cainele afara, si in timpul plimbari de rigoare in jurul blocului, incep sa sun dupa mobil la nr. de tel dupa card…

  Imi raspunde o tipa , si incep sa imi vers nervi, incepand cu intrebarea :”unde imi sunt banii?? ”
  Explicandu-i situatia in care eram la caserie si sa incerce sa se puna in locul meu cum ar fi sa dea cu mopul toata noaptea daca nu aveam banii cash . Ii explic erorile stupide care le-am primit de la bancomate , ca intr-un final sa imi zica ca toate bancomatele din Bucuresti sunt stricate din cauza unei probleme in retea. II zic ca nu ma intereseaza , intreband-o ca de unde vroia sa stiu eu lucrul asta , daca nici macar nu am fost anuntat ca in ziua de , intre orele de nu pot fol cardul !!

  Atunci ii zic ce are scula cu prefectura ..ce are bancomatul cu plata care treb sa o fac eu la casa de la supermarket??

  Balbaie ceva pe acolo …ceva de genu sa revin la 7 dimineata ca atunci se vor rezolva problemele …Incep iara …”bai femeie , tu nu intelegi ?? , eu am nev de banii acum , banii mei , nu la 7 dimineata , degeaba vrei sa scapi tu de mine ca fara un raspuns , nu inchid!” Acelasi raspuns….

  Atunci intru tare in ea ….”pana la urma esti in stare sa imi dai raspunsul la intrebarile pe care il vreau eu? ..ea: ca doara sa revin maine dimineata” …la care ii zic ” Deci nu poti sa imi raspunzi la intrebarile care le am !” “Atunci transfera-ma la cineva care e in stare!” EA: ” da , ca se poate la baietii de la carduri !” Eu “pai gata , am rezolvat-o , transfera-ma acolo si o rezolv acolo !” EA: ” ne pare rau , ei nu au program la ora asta , doar sa reveniti cu un tel la ora 7, maine dimineata!” ….reactie spontanaa ..GRRRRRRRR ma apuca toate aleaa!!!!

  O iau din nou de la inceput , deci toate bancomatele BCR din Bucuresti sunt defecte? EA :”DA” , “reveniti maine la 7 cu un telefon” ,
  Bun atunci ii zic ca am fost la alt tip de bancomat si ca aceasi eroare o primesc! La care bineinteles acelasi raspuns!!!!!!
  “reveniti maine la 7 cu un telefon” !

  Eram f. nervos , asa ca am vazut ca nu o scot la capat , i-am zis ca nu are nici un rost sa continuam discutia , pt. ca nu aj .nicaieri!!

  asa ca m-am dus acasa si am incercat sa dorm….

 2. Am bagat cardul in bancomat,am dat la sold cont si am vazut salariul.am dat sa scot banii,a inceput bancomatul sa numere si………….nimic.Am scos cardul,dupa care l-am bagat iarasi sa vad dk mai sunt banii……..am constatat ca mai aveam 4 lei din 1560………Am sunat si mi-a raspuns o doamna care mi-a zis sa ma duc la o banca sa depun o contestatie care se va rezolva cine stie cand………Sa vad cu ce platesc eu datoriile la banci si chiria unde lociesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: