home to blog Tuca a murit si noi am uitat sa-l ingropam

Tuca a murit si noi am uitat sa-l ingropam

Marius Tuca a fost o vedeta tv, la fel ca multi altii. A avut niste emisiuni interesante, care s-au sters o data cu trecerea timpului. Dupa care s-a dat la presa scrisa, crezand ca e un mare invatat in ale jurnalismului. A gresit si acolo, pentru ca presa scrisa a trecut pe langa el, iar el a ramas mort la fel ca o stana de piatra.

Azi refuleaza in Jurnalul National, la fel ca o ultima rasuflare a unui batran ce isi da duhul. Si respira greu.

Ce nu inteleg anumiti oameni de pe aici e ca apar masini noi pe strada. Iar asta e o analogie. Apar masini cu mai multe airbag-uri, apar masini cu mufe USB, apar masini cu mp3 si chiar bluetooth. La masinile astea si oamenii se schimba, pentru ca daca intr-o masina cu mufa USB  cineva ar vrea sa bage o caseta audio din dacia veche, asta nu va merge. Mai mult, daca la dacie trebuie sa tragi de schimbatorul de viteze spre stanga ca sa o bagi intr-a intaia, la masinile noi daca faci asta strici cutia de viteze.

Drept urmare domnule Tuca si tot trustul tau, daca nu te adaptezi mori. Scuza-ma … daca injuri mai traiesti putin, da, ai dreptate, mai traiesti putin si ti se da atentie. Nu-i nici o problema, noi te consideram deja mort, numai ca am uitat sa te ingropam.

31 thoughts on “Tuca a murit si noi am uitat sa-l ingropam

 1. Deci am ajuns pe sitt-ul jn numai pentru ca scrie pe bloguri de el. Deci si-a facut bine reclama.

  El nu intelege ca unii oameni nu au timp de ziare sau sa se uite la tv. Acestia citesc bloguri. Si implicit incasari mai mici la jn.

 2. mdap, de la inaltimea bmw-ului pe care il conduce tuca, nu cred ca mai are casete audio in masina, nu cred ca mai are schimbator…

 3. @ cojocari vitalie….tirajul ziarelor a scazut simtitor si alarmant .
  @ Tuca…. helloooo it’s XXI th…wake up…dude . did U ever hear it about ” free speech “

 4. Piticule :

  REFULÁ, refulez, vb. I. Tranz. 1. A respinge, a înăbuşi din domeniul conştientului în subconştient imagini, dorinţe, reprezentări, idei sau tendinţe neplăcute, care contrazic conştiinţa morală a individului. 2. (Tehn.) A deplasa sau a împinge, cu ajutorul unei pompe, un fluid într-o conductă sau într-un recipient. 3. A prelucra la cald sau la rece piesele de metal prin batere cu ciocanul sau prin presare la unul dintre capete, cu scopul de a schimba, parţial sau total, forma pieselor. – Din fr. refouler.

  DEFULÁ, defulez, vb. I. Tranz. (Psih.) A da curs liber ideilor sau tendinţelor refulate în subconştient. ♦ (Fam.) A-şi descărca sufletul. – Din fr. défouler.

  as fi ales Tuca defuleaza …dar parca nu suna la fel de bine , nu ?!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.