home to blog Trimite cadouri de Craciun pe Facebook.

Trimite cadouri de Craciun pe Facebook.

De data asta hai sa renuntam la mailurile alea siropoase trimise catre toti abonatii de craciun. Bine, le acceptam pe alea de la firme, dau bine, e totul ok, hai sa vedem si ce oferte au (daca fac reduceri), aici da. Dar sa renuntam la mailurile cu Isus mic atasat in poze. Avem Facebook acum. Acolo e un wall, mesaje, care sunt atat de efemere si atat de volatile incat se muleaza foarte bine cu ocazia sarbatorilor.
Adica e Craciunul totusi, daca tot vrem sa fim mai buni cu ocazia acestei sarbatori, daca tot vrem sa ne aducem aminte de unii si de altii, atunci hai sa nu ii agasam cu mailuri inutile, cu urari pe care poate nu sunt cele mai potrivite in contexte. Hai sa fim mai buni si sa nu spamam. Petrom a creat  harta Craciunului, o aplicatie de facebook care iti trimite, o steluta pentru un prieten, o inima pentru o persoana iubita sau o luminita calda pentru cineva din familie.

Apoi vezi cum steluta, inima sau luminita ta calatoreste catre orasul in care e prietenul tau.

Mai sunt si alte aplicatii din astea create de romani pentru facebook? Da? Care?

4 thoughts on “Trimite cadouri de Craciun pe Facebook.

  1. Cat crezi ca va dura fenomenul Facebook ? Cred ca lumea nu isi da seama cat de expusi sunt la pericole cu astfel de siteuri in care adaugi poze cu tine si familia date de contact etc.Oricum ce-i frumos dureaza putin 🙂

  2. Anul asta Mosul este mai darnic cu cei ce vor un ban in plus de Craciun !!!
    Trimite mai departe la prietenii tai, Mos Craciun inca exista!!!, chiar si pe vreme de criza.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: