home to blog Trenurile lor si ale noastre

Trenurile lor si ale noastre

Daca la nemti compania feroviara va da despagubiri persoanelor care au stat la 50 de grade in trenuri, oare la noi ce se poate da? Oare la noi ce despagubuiri trebuie sa dea CFR-ul atat timp cat ei si intarzierile le-au rezolvat, introducandu-le in mersul trenurilor.

Pana una alta, oare de ce bulgarilor le merge solutia de putin si mult, avand taxele mici si un comert infernal de mare?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Trenurile lor si ale noastre

  1. RRA – radio romania actualitati. Sa inteleg ca nu pot zice nimic de trenul ala sau de bulgari doar pentru ca a zis RRA?

    hm, esti inca bolnav de tot insisti cu comparatiile romania… cu orice tara.. tot prost picam.

  2. Sincer, asemenea comparatii NU isi au rostul, din moment ce CFR-ul e lasat incet si sigura sa falimenteze! Sa ne uitam la infrastructura, la materialul rulant si la locomotive si ne dam seama ca cel putin 80% din inventar e depasit fizic si moral si serios intarziat la revizii. E o minune ca circula si asa… Cred ca numai Dumnezeu si dedicatia catorva oameni de acolo fac ca sa se evite o catastrofa! Pentru cat timp, ramane sa vedem! Pana una alta, singurele servicii cat-de-cat din CFR sunt InterCity-urile si Rapidurile de rang international. In rest e varza! S-au cumparat Siemens Desiro (Sageata Albastra) sa le foloseasca la distante de chiar 300-400 km, cand alea au fost gandite si construite ca trenuri commuter (un fel de personal la noi). Culmea ironiei e ca acum sunt multe vagoane care stau in depouri si nu au bani sa le repare…
    Si noi, calatorii, suntem ft vinovati pentru starea in care se afla acum CFR-ul. Nu este Sageata Albastra fara sa aiba macar un geam crapat, nu este vagon de personal sa nu fie scris cu markerul, plin de seminte, cu ramasite de doze de bere sau mai rau, sticlutele alea dezgustatoare de Neumarkt. Si apoi cand e sa foloseasca wc-ul, numai gaura n-o nimeresc. Apoi vine femeia de serviciu care are salariul minim si cu restante de 4-5 luni la salariu si vrei sa faca numai luna si bec (cand sincer, alea nici acasa nu cred ca stiu sa faca curat)… Asa ca pana la despagubiri eu zic ca mai e cale luuunga. Muuuult prea lunga in conditiile actuale de dezinteres politic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.