home to blog Trei săptămâni de la #colectiv, NIMENI NU ESTE VINOVAT

Trei săptămâni de la #colectiv, NIMENI NU ESTE VINOVAT

Sunt trei săptămâni de la tragedia din Colectiv. Am pierdut mult acolo. Nu am scris și nici nu voi scrie despre asta. Durerea mea rămâne la mine și atât.

În schimb sunt trei săptămâni de când NIMENI nu este tras la răspundere. De când procurorii NU SUNT ÎN STARE să judece fapte, să analizeze probele și să arate cu degetul spre ceva.
IMG_9443

PROCURORII AȘTEAPTĂ COMENZI! Așteaptă să li se zică ceva. CE SĂ FACĂ. EI NU AU CURAJUL SĂ FACĂ CEVA.

În tot acest timp, primarul sectorului 4, Piedone arestat în acest caz, a fost eliberat. Patronii sunt în arest la domiciliu. Patronii firmei de artificii sunt în arest la domiciliu.

În tot acest timp 60 de oameni au murit, în tragedia de la Colectiv.

UNUL DIN 6 OAMENI, CARE AU FOST ÎN CLUB, AU MURIT.

Voi când ieșiti la țigară, în fața corporației, în Pipera, numărați-vă. Al 6-lea moare!

ȘI NIMENI NU ESTE VINOVAT!

Ați ieșit afară, trei zile. Am fost la proteste cu voi. La fel și voi. Așteptați să vi se spună ce să faceți. NIMENI nu a vrut să comenteze, să gandească, să își asume și să acționeze. Nimeni nu a vrut să își expună gândirea lui în timpul protestelor de frică, de lene, pentru că nu e interesul lui?

Ce ați rezolvat după #colectiv?
IMG_9381

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Trei săptămâni de la #colectiv, NIMENI NU ESTE VINOVAT

  1. ai ba rabdare ca o ancheta nu se face asa rapid, mai ales la noi si nu actiona mai emotional decat o femeie la ciclu

  2. As vrea sa gresesc, dar daca legislatia in vigoare la momentul respectiv este de asa natura ca nu pot fi condamnati, intrebarile tale/noastre vor ramane fara raspuns.

  3. Nu vor pica asa usor capetele pentru ca este un sistem corupt si probabil ca undeva cineva doreste pastrarea acestui sistem cat mai bine inchegat. Eu ma uit si analizez ultimii 25 ani si atunci imi dau seama ca totul e o joaca, foarte rar cand populatia este satula de prea multa mizerie, se mai sacrifica un pion de dragul reginei. Eu-s mai conspirationist de fel dar mi-as dori sa ma insel, asa ca astept contra-argumente!

  4. Singurele persoane care pot fi trase la raspundere pentru aceasta tragedie sunt cele care s-au ocupat de organizarea clubului dar si cei care sunt meniti sa verifice fiecare local si sa vada daca acestea pot functiona fara niciun risc, daca sunt asigurate si au in dotare resurse pentru a preveni o tragedie. Motivele pentru care atat de multi oameni au fost nevoiti sa moara si altii inca se mai chinuie prin spitale.. cred ca au fost vorbite de multe ori si sunt clare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: