home to blog Trafic de Chișinău

Trafic de Chișinău

Eu mi-am tot zis că o să pun pe mașină că nu am asigurare și că asigurarea mea nu plătește. Dar nu prea contează dacă o pun sau nu, ăștia din Moldova par să nu ia în considerare lucrurile astea.
Aici traficul rutier e puțin mai particular. Și asta din câteva motive. Primul că dacă faci un accident, trebuie să stai pe loc până vine poliția. Nu există ideea de amiabilă. Sau te înțelegi dacă îi dai lui ăla bani să își facă mașina la negru.

Pe de altă parte, cu toate radarele fixe din oraș, oamenilor nu le pasă deloc de reguli și se circulă fiecare cum vrea. Drept urmare, ce am filmat aseară în doar câteva minute e grăitor.

 

Videoul a fost editat de colegii de la video și s-a transformat apoi în știre. Apropo, poliția îi va amenda pe șoferii respectivi, în baza acestor imagini. Asta e altă particularitate. Și încă una e că aici nu se supendă permisul. Se dau doar amenzi. Permisul se suspendă doar dacă te vede beat la volan, în rest e doar amendă. Super!

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Trafic de Chișinău

  1. numai bine: cine se satura de traficul de Bucuresti, sa se duca la Chisinau 🙂

    lasand gluma, situatia e deplorabila si cred ca ai descoperit fara sa vrei si solutia: cetatenii model sa filmeze ca si tine si sa anunte Politia despre infractiunile din trafic…

    dupa un timp, lucrurile se vor aseza in matca lor…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.