home to blog Top 10 twitter applications

Top 10 twitter applications

Am cautat pe net si n-am gasit aplicatii de twitter pe care sa le folosim intr-un mod sau altul. Am gasit numai prezentari de aplicatii, dar si relationari de genul twitterfeed, pe care bineinteles il foloseste toata lumea, dar doar o singura data, cand au pus rss-ul blogului acolo.

Si acum cum nu stiu ce clienti sa pun aici, o sa fac un poll cu ce clienti am auzit, urmand ca topul sa-l faceti voi votand clientul pe care il folositi.

[poll id=”24″]

Bineinteles, daca sunt si alti clienti de twitter pe care eu nu i-am mentionat transmiteti-i, dar si cu facilitati, functionalitati.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Top 10 twitter applications

  1. S-a strecurat şi twitterfeed-ul printre opţiuni, deşi nu e client.

    Ar mai fi şi sms2twitter.ro, pentru postat prin SMS, e mai eftin decât numărul lor internaţional.

    Altă aplicaţie interesantă ar fi tweetlater.com, îţi permite să programezi tweeturi care să apară mai târziu. Inutil dacă pe profilul tău ciripeşti doar breaking news şi faci livetweeting la baie, dar util, de exemplu, pentru plasarea de anunţuri din vreme în vreme. Sau pentru postarea pe twitter la ore strategic alese (când sunt followerii trezi, când ştii că sunt la lucru etc) pentru a aduce trafic mare 🙂 a posturilor de pe blog scrise noaptea târziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.