home to blog Tigara electronica

Tigara electronica

La repetitia paradei de 1 Decembrie, unul din jandarmii ce pazeau multimea de oameni sa nu intre in spatiul paradei fuma tacticos dintr-o tigara electronica.

Acum nu stiu daca are voie sa fumeze in obiectiv fie ea si tigara electronica, dar el o facea.

Pe langa asta am vazut si in magazine oameni care vin la cumparaturi si stau si fumeaza din tigari electronice. Se simt eliberati ei? Le e bine? Eu zic ca nu. Dar de fapt vom vedea asta in curand. Si chiar daca fumez si nu sustin fumatul, parca e mai buna ideea sa cobori 3 etaje sa fumezi afara in frig, decat sa stai in birou si sa pufai o tigara electronica uitandu-te de sus la colegi. Iar tigara electronica nu e o metoda de a te lasa de fumat.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Tigara electronica

  1. Un prieten bun sa lasat de fumat cu tigarea electronica. A fumat 8 luni electronica si apoi sa lasat si de ea. Eu am incercat de la el aproape toate aromele (cirese, piersica, kent, camel, etc …), dar nu m-a pasionat. Am fumat 3 luni electronica pt ca urmam un tratament la care nu era permis fumat, dar dupa ce am terminat cu el, m-am reapucat de fumat. Sa stii ca am rezistat tentatiei de a fuma tigari obisnuite in cele 3 luni. M-am reapucat pt ca nu am vrut niciodata sa ma las de ele.

  2. tin sa te contrazic, lucrez in domeniu si stiu personal multi oameni care au reusit sa se lase de fumat cu ajutorul tigarii electronice, cei care nu au reusit au fost aceia care defapt nu au vrut niciodata sa renunte, doar cautau o metoda mai sanatoasa de a fuma !!!

  3. Habar nu am ce e aia tigara electronica. Dar pot sa iti spun ca am auzit pe cineva daca este OK sa o foloseasca in… avion.
    Raspunsul steward-ului? “Da, este ok.”
    Avionul apartinea companiei Lufthansa si ruta n-avea nicio legatura cu Romania, ca sa aiba cineva idei despre asta si sa zica: “da, asa-i la noi”.

  4. Tigara electronica se poate folosi intr-adevar si in avion si in orice mediu) pentru ca nu are absolut nici un efect asupra celor din jur, ea eliminand doar abur.
    In ceea ce priveste sanatatea, intr-adevar este mult mai sanatoasa si in acelasi timp mai economica decat tigara normala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: