home to blog Tigan imputit

Tigan imputit

Am vazut de dimineata la televizor si am zis ca nu-mi vine sa cred. Un individ cu un tricou pe care scria Tigan Imputit !
Aluzie la afirmatia lui Basescu de ieri.

Pana aici toate bune, am auzit cum si-a cerut scuze si cum la Universitate s-a explicat. Am vazut ca a fost si un miting la Cotroceni. Toate pe bloguresti.

Insa am vazut si o constatare de-a dreptul geniala, care ma facut sa imi intaresc opiniile mele de mai devreme despre meseria de jurnalist si de metodele de practicare ale acesteia. Jurnalist esti doar cu microfonul in mana si cu legitimatia de gat, murind pentru apararea dreptului la informare. In rest … public citizen. (*Basescu tu esti specialist in asta, baga… )

Ce nu pot sa inteleg, totusi, este cum de a lipsit de la miting tocmai “pasarica” de la Antena 1/3. Imi pare ca, de fapt, parte vatamata s’au simtit prietenii mei rromi, pentru care asemuirea neamului lor cu tagma noastra jurnalistica devine din ce in ce mai mult o jignire!

bloguresti.blogspot.com

7 thoughts on “Tigan imputit

 1. Data viitoare cind am sa te vad cu camera foto, incercind sa faci poze pentru blogul tau, am sa-mi aduc aminte ca nu esti jurnalist. 😉 Ce zici ?

  Tine argumentul?

  Poate te alegi si tu cu un “tigan imputit” si o flegma in obiectiv ? 🙂 Ai ma.. incearca putina decenta in pozitia pro base, poate devine credibila.

 2. daca ati fi citit de vreo 2 ori … ati fi vazut ca nu comentez atitudinea lui Base. Pentru ca n-are sens. Naste polemici. Am comentat doar atitudinea jurnalistei si a postului, care … vai doamne … ce a facut ala, dar nu au luat in considerare ca un reportaj nu se face cu un telefon mobil. Ce dracu.

  Si intrebari puerile de 3 lei? Mi-a venit o idee de intrebare?

  Ce e asta?

  Hai ma … sa fim seriosi. Ridicam la rang de zeu pe cineva care nici macar n-a participat la manifestatia pentru ea. De fapt … e zeu … de fitze. Se vede.

 3. asa, si…? foarte bine ca naste polemici.
  il inteleg pe Base ca si-a iesit din fire, asa cum oricine se poate enerva atunci cand e hartuit de o ceata de ziaristi insistenti. pe de alta parte, nu inteleg cum de nu s-a gandit ca e, totusi, presedintele tarii. l-am vazut si eu la realitatea cerandu-si scuze, dar scuzandu-se prin jignirile aduse lui, in nenumarate randuri, de trustul intact. e ca si cum mi-ar umfla astia de la vodafone factura si as opri pe strada un angajat vodafone oarecare si l-as injura de mama. a pus ziarista respectiva intrebari stupide? eu nu pot sa pun semn de egalitate intre stupiditatea unor intrebari si o fapta penala (furt calificat).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.