home to blog Tiesto iar la Bucuresti

Tiesto iar la Bucuresti

Joi 17 mai, in piata Revolutiei. Deci aici, colea. Organizat de Cosmote.

Pana aici toate sunt naspa.

Partea buna e ca vom avea acces acolo doar pe baza de invitatii de la Cosmote & partners, insa fiind piata si aer liber, e frumos sa il asculti pe Tiesto si pe langa.
Inca un lucru nasol, fiind in aer liber, respectiv aproape gratis, va fi … lume … din acea lume.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

36 thoughts on “Tiesto iar la Bucuresti

 1. super concert frateee!!!! Cum era logik la romani ,l-au batut pe unu de i-a sunat apa in cap….IN REST SUPER TAREE!!!!!

  Ce bine ar fi sa vina Tiesto odata la 3 luni in ROMANIA!!!Chiar dak nu ar fi moca! (poate asa nu ar mai veni manelistii aia obositi!!!)
  Concert TIESTO=Distractie!!!!Si muzik de calitate!
  Respect!

 2. Am fost la tiesto a fosty, demential da au venit si manelari fete cu cercei mari ,cum numai tigani stie sa poarte acesti cercei au venit multi ,dar mam distrat a fost demential o sa mai vina tiesto in romania pe la sfarsitului anuluio,sa fie demential cum numai tiesto stie sa faca un show succes..

 3. Nici yo nu -s din Bucuresti dar am fost la concert pt. ca imi place mult TIESTO.E primul concert al lui TIESTO la care am mers si a fost super tare.TIESTO THE BEST DJ IN THE UNIVERS!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Fratilor eu am venit direct din Israel sa-l vad pe tiesto ….am “fugit “de acasa din Tel Aviv … cand m-a sunat ,tata eu deja eram in timpul concertului , in timpul acela canta Sweet Things, cand a auzit tata …Tiesto..si-adat seama unde sunt si a tacut …m-a intrebat daca am nevoie de bani sa ma intorc ……nu avea ce sa-mi reproseze….Stie ca The World BEST DJ-ei este : TIESOOOOO!!!! (si ca-mi place mult )

  v-am pupat fratilor ……mie dor de romania …

 5. am fost la concert si asa cum era de asteptat au fost mi de melteni care probabil or fi crezut ca TIestO este un manelist adus de afara,,,,,partea buna a fost ca a cintat in aer liber,,,,partea naspa a fost ca a prestat numai comercialisme,,,,insa era de asteptat tinind cont ca au fost 90 la suta numai neavizati,,una peste alta a fost super,,,,,concluzia?,,,,,i love tiesto.

 6. fratilor eu sunt din oradea si am fost si eu la concert la tiesto in bucuresti pe 17 mai.am mers doar pentru concert si a fost super bestial….dak vreti poze si clipuri intrati pe id-ul bebe_miau

 7. sa moara mami nu credeam k mai sunt si oameni kare chiar asculta ceva muzika de kaliotate nu de alta da cum citeam mai sus sunt multi romani tiganizati care asculta house orikum am citit tarziu asta si cred ca nu o sa se mai uite cineva pe aici dar eo tot las un mesaj am fost si am sta in fata lu TIESTO la 5 m de el in primul “rand” lam filmat iam facut poze siu daca e cinevainteresat poate facem skimb de dastea

 8. frate stitzii care e chestia k in ziua de azi totzii manelarii au inceput sa se poarte cu tenesii cu accesorii cum ar fii cercel in buza etc etc dar ei nu sunt facutzi pt genul asta de muzika in primul rand nu le sade su si in al 2 rand sunt paraleli dci degeaba se dau marii ca sunt praf dac i intrebi de un dj cum ar fii Pagal Vania Raresh Optik ….etc etc mai ales Tiesto Parca le-ai dat cu cerul in cap asa ca fratiilor trezitzi la realitate ca pt voi tot salam live o sa ramana pe vecii chiar daca va schimbatzii lookul :))) asa K salut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: