home to blog Televiziuni gratis online

Televiziuni gratis online

Adineauri ma uitam si eu la ProTV pe net, stiri … bla- bla-uri obisnuite. Asteptam sa inceapa vreun film sau ceva, ca sa pot pierde timpul cu un scop, cand colo, tzop Kanal D. A schimbat tipul cu streamul postul ca sa se uite la meci. Drept urmare vedem Steaua –  Urziceni, un meci lazy, cu o Steaua care nu are ce se arate interesant, iar un Urziceni care parca ar vrea mai mult, dar e speriat ca isi ia bataie (la propriu) in Ghencea.

Da, PROTV-ul se da pe net, la fel ca si HBO si mai erau niste posturi romanesti. Bineinteles, fara sa se stie asta oficial. Dar, astea sunt riscurile, sa te uiti la un meci, chiar daca nu iti place.

Am putea avea si televiziuni online in Romania, din alea pe bune, dar n-avem atata investitie si nu avem inca atata banda de net. In schimb vor aparea optimizari si alte chestii misto ca asta sa devina posibil.

7 thoughts on “Televiziuni gratis online

  1. Stiu despre ce zici tu. Insa din cate am inteles, mai e PBX-ul, romanesc, care din cate zic baietii au cumparat drepturi de retransmitere si cica ar face-o legal. In schimb merge mult mai slab decat SC-ul, chiar la programe cu streaming mic si la mine colcaie banda libera.

  2. @teo:
    PBX ul e gratis.. parca asta era ideea din titlu? Si asa o sa platim in curand taxa pe internet si platim si factura la net… 🙁

    Eu de obicei prefer tv tunerul micut intr-un colt ca sa pot si lucra pe net. Si banda ca sa pot lucra calumea in timp ce mi-as lua de pe net tv nu am (am 4MB minim banda), asa ca nu-mi vine sa arunc banii pe fereastra… zi-mi daca tu ti-ai luat daca intr-adevar ei nu depasesc 2.5 MB banda… ca daca nu vine rds ul cu catv mai repede tot nu o sa am alternativa.

  3. PBX e varza, posturile care au un stream propriu nu au bandwith suficient, si nush de ce se incapataneaza sa nu apeleze la Akamai.
    Cea mai buna treaba o fac tot baietii care fac streaming pe programe p2p 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: