home to blog Telefonul gresit

Telefonul gresit

Ce faci cand suna telefonul, iar persoana de la capatul celalalt al firului cauta pe altcineva?

Eh, adineauri m-a trezit din somn Serban Huidu. (pentru invidiosi da, ala de la cronica) Grabindu-se probabil a nimerit primul piticu din agenda telefonica si a inceput: Ce faci piticule? Mai esti taximetrist? | Hah, stai ca nu sunt eu ala, stai ca ai gresit. | Pai cum nu esti Piticu? | Ba da, sunt Piticu, dar piticu21 🙂
Partea buna a tuturor lucrurilor a fost ca nu si-a cerut scuze ca m-a deranjat si astfel ne-am implicat intr-o discutie misto cu ce mai fac, cu ce mai face el, pe unde mai suntem si asa mai departe. Intre timp m-am uitat pe geam, aveam masina blocata ca astfel ma duceam sa fac un pic pe taximetristul. Asa de placerea de a mai vorbi cu un prieten.
Intre timp am aflat ca proiectele cu antiblogul lansate de Hudiu s-au oprit din lipsa de timp undeva in faza incipienta, dar e bine si el are aceeasi parere despre bloguri la fel ca Mircea Badea.

Si cu ocazia asta mi-am amintit cate telefoane primesc eu, de la oameni cu care ma cunosc, care imi gresesc numarul de telefon incercand sa sune pe altcineva, iar cand vad ca au gresit inchid ca sa nu plateasca mult.

11 thoughts on “Telefonul gresit

  1. Las’ noroc ca il cunosti eu am fost sunat si lumea ma intreba la cat sa vina pt programare(cica eram doctorul nu stiu care). Is foarte tari faze cand lumea ii asa de sigura ca o nimerit bine numarul ca nu te crede cand le spui ca nu esti cel pe care cauta.

  2. aha deci asta ati facut voi cand a gresit el numaru?noroc eu cand am gresit vroiam sa o sun pe mama>>am gresit numaru’ si mi-am cerut scuze…ala a inceput sa ma injure lol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.