home to blog Telefonul gresit

Telefonul gresit

Inainte pe romtelecom pe centrale analogice intelegeam ca se face atingere, ca se intampla nu stiu ce si tu formai un numar de telefon si ajugnea in alta parte.
De fapt, daca nu stiti cu aceasta problema s-a confruntat si Vodafone acum cateva luni. Adica se apela un numar din agenda, iar centrala iti facea legatura la alt numar de telefon. Atunci a fost o situatie de criza in Vodafone si a fost remediata in timp util.

In schimb eu de ceva timp incoace patesc aceeasi chestie pe RDS. Ma suna un numar din Bucuresti si cere tot timpul cu domnul Dragomir sau cu Cristi. Intamplator si eu sunt Cristi dar nu persoana cautata. Intamplator sau nu la celelalt capat al firului e o tanti care imi zice ca ea formeaza corect. Intreband-o care e numarul difera doar doua cifre, doua cifre care sunt usor apasabile sa iasa numarul meu.

Eu ma gandesc acum ca n-ar fi neaparat o eroare in centrala RDS, desi se poate intampla. Dar totusi, ce naiba pot sa ii fac asteia, ca tot timpul cand mi-e lumea mai draga, suna fix-ul in cealalta parte a camerei cu tanti asta, stresanta in incercarea ei de a forma un numar de telefon.

7 thoughts on “Telefonul gresit

  1. Pai depinde acuma: daca are vocea suava, demna de o tipesa “de treaba” eu zic sa o inviti sa-i explici exact cum ta treaba cu numerele. Daca nu are vocea suava, eu zic sa o inviti sa-i faci cunostinta cu un cutit/un glonte, astfel incat sa nu mai fie nevoita sa foloseasca numerele (care de fapt sunt cifre 🙂 )

  2. Calmeaza-te si preia mesajele pentru Dnul Dragomir si pentru celalalt Cristi. 🙂

    @add -> pe centralele analogice erau 2 posturi telefonice doar in cazurile de cuplare, celelalte nu. In 1993 te duceai la Telefoane si solicitai o convorbire telefonica cu Constanta si dura o jumatate de ora pana iti facea legatura. Daca cereai Parisul se rezolva intr-un minut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: