home to blog Teapa ratelor, tot trebuie sa le platiti

Teapa ratelor, tot trebuie sa le platiti

Anul trecut au inceput magnificele procese impotriva bancilor. S-au aliat astfel cateva sute de platitori de rate, au luat avocati fosti candidati la presedentie si au sperat ca astfel vor invinge sistemul bancar. Eram sceptic atunci si tot speram sa se intample ceva. Insa nu prea avea cum sa fie o rezolutie favorabila. Nimeni nu castigase in fata bancilor.

Asa s-a intamplat si acum, au pierdut procesul si in plus de asta au si de platit acum cheltuielile de judecata. Cheltuieli care nu sunt putine, adica 56.000 de lei e fix cat un credit pentru o masina.

Partea buna in toata povestea asta e ca avocatul lor nu mai poate fi contactat acum, ca doar a pierdut procesul, nu mai iese in public ca sa nu fie de ocara.

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Teapa ratelor, tot trebuie sa le platiti

  1. Pe de alta parte – daca ar fi castigat procesul – atunci avocatul si-ar fi facut si panouri publicitare in care sa anunte ca a castigat “razboiul” cu bancile. Vorba vine, cu bancile nu te iei la harţă…

  2. cum să scuteşti pe cineva de o rată? eventual să le recalculeze, vorba lui zoso. să atace modul în care ratele cresc. faptul că ajungi să plăteşti de două ori mai mult suma împrumutată. să ceară o recalculare. dar o scutire? nu aveau cum câştiga, ce ar fi însemnat asta? ar fi creat un precedent foarte interesant.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: