home to blog Te conectezi mai usor pe DigiWifi

Te conectezi mai usor pe DigiWifi

Pentru ca procedura de autentificare la DigiWifi era destul de greoaie si anevoioasa pe alocuri, s-au redenumit retelele in urma cu cateva zile. Acum autentificarea se face in doua moduri, o data acu nume si adresa de mail in cazul partenerilor – vezi Afi, pentru a avea acces la internet. Si in cazul userului si al parolei pe care le-ati stabilit ininate din contul de pe Digicare.

breaking

Eu mai astept doua lucruri. Sa mearga internetul pe wifi-urile respective, ca nu pe toate functioneaza. Si mai multe parteneriate in carciumi. Gen ai net, telefon si televizor de la Digi, ia si un Wifi gratis pentru localul tau.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Te conectezi mai usor pe DigiWifi

  1. Vreau sa semnalez ca se fac magarii mari la concursul pentru un loc la meciul Olanda – Romania. Chinezu a arvunit locul ramas liber pentru un amic de al lui care a inceput sa se laude deja ca are bagajul facut…. in timp ce noi postam ca fraierii.

  2. Toate retelele Wifi sunt slabe la noi. Stiu ca cei de la digi au un program foarte mare ca spatiu de ordinul Mega.
    Oricum nu este rentabil sa investesti in asa ceva.

    1. banuiesc ca nu ai fost peste hotare din moment ce afirmi ca la noi internetul este slab, fie el si cel in discutie wifi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.