home to blog Sweedish House Mafia la Liberty Parade?

Sweedish House Mafia la Liberty Parade?

Azi din link in link, am ajuns pe Youtube sa vad imaginile astea.

Si apoi mi-a venit ideea. Cum ar fi ca cei de la Radio21 sa poata sa ii aduca pe Sweedish House Mafia la Liberty Parade. Si teoretic se poate, astia au evenimente anuntate pana pe 14 iulie si oricati bani ar cere, ma gandesc ca sponsorii ar fi bucurosi sa vada cum 60 de mii de oameni, cel putin, pe plaja, pe Litoral vor veni sa ii vada pe cei de la Sweedish House Mafia.

De ce?  Pentru ca asta:

 

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Sweedish House Mafia la Liberty Parade?

 1. SHM este cel mai in voga act de muzica electronica din ultimii 2 ani, in intreaga lume. Ei merg la festivaluri mari, dar Liberty Parade (desi este unul dintre cele mai importante evenimente din RO) nu cred ca poate face fata pentru asa ceva. Sunt mari probleme din cauza lipsei biletului de intrare (ceea ce faciliteaza intrarea a forte multi ‘copii’, chiar daca intrarea celor sub 18 ani este interzisa de organizatori, ‘copii’ ce sfarsesc cazuti pe plaja din cauza alcoolui in exces si a drogurilor), este foarte aglomerat, toaletele si alte utilitati sunt insuficiente, etc.

  Pentru SHM ar trebui organizat un eveniment dedicat, foarte bine pus la punct, pentru ca merita intr-adevar.

   1. The Mission Dance Weekend de la mare poate fi o solutie pentru SHM, pentru este un eveniment mare, cu traditie de acum, la care au venit nume mari. E cu bilet, si oamenii care vin stiu de ce vin si cu ce se mananca muzica dintr-un astfel de eveniment, publicul este filtrat..

    Din pacate, in Romania nu exista o cultura a distractiei, a evenimentelor..vrem, incercam, dar nu prea ne iese asa cum trebuie…ramane de vazut ce va fi in viitor.

 2. Nici nu sunt de acord cu aducerea artistilor la evenimente moka. Intotdeauna sunt o gramada de ciobanei/tiganei care nu au ce cauta acolo. Astia n-ar fi platit nici macar un leu sa-i vada pe shm sau orice alt artist, asa ca mai bine cu bani.

  Ca exemplu in ultimii 5-6 am fost la toate evenimentele la care a venit Tiesto. Apoi a venit adus de Orange in fata la Ateneu, moka, nu mai stiu cu ce o ocazie…a fost o totala dezamagire. Cel mai bine mergi la un concert platit, pentru ca stii ca macar 90% din oamenii de acolo stiu de ce au venit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.