home to blog Sustin greva de la metrou

Sustin greva de la metrou

Coincidenta sau nu, greva de la metrou pare a fi programata foarte, foarte bine. Anul trecut s-a negociat un contract de munca pana luna asta la data de 1. Dupa data de intai angajatii de la metrou e ca si cum n-ar mai avea servici, pentru ca neavand contract n-au pe ce sa isi desfasoare activitatea. Boon.
zap-zap, punct si de la capat.
Anul asta au picat guverne, nici nu s-au gandit ca poa sa apara vreo problema de genul asta, au taiat cadrul legislativ prin care cineva poate negocia si incheia contracte cu sindicalistii. Acum Berceanu apare la televizor si se roaga de ei sa nu faca greva in timpul campaniei electorale, dar cand!?

Solutia? Basescu! Categoric, asa cum a iesit Basescu afara si a potolit ciobanii acum trebuie sa faca la fel sa dea drumul la metrou, astfel incat sa castige vreo 600.000 de voturi ale calatorilor  cu metroul din fiecare zi. Daca apare vreun alt candidat? Pai atunci ceilalti iau voturile astea, cu puterile lor Mesianice. Dar cine altcineva isi poate permite sa vorbeasca ? 🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

26 thoughts on “Sustin greva de la metrou

 1. tre’ sa fii putin dus cu capu’ poolii casa sustii o miscare care ar putea avea ca si consecinte imbolnavirea a inca jde-sute de oameni cu porcina!!!

  my 2 cents!

 2. tre’ sa fii putin dus cu capu’ poolii ca sa sustii o miscare care ar putea avea ca si consecinte imbolnavirea a inca jde-sute de oameni cu porcina!!!

  my 2 cents!

 3. ma doare undeva de Bucurestiu vostru, ca din cauza orasului asta de cacat ne tot facem de ras in lume.

  ar trebui schimbata capitala Romaniei prin vot…. Bucurestiu e printre cele mai ratate orase din Romania care nu se poate compara nici macar cu capitala Zambiei sau Etiopiei.

 4. @DC ++

  Posta e DEJA A LUI Vantu… doar miopii se fac ca nu vad lucrul asta.
  sper ca basescu sa iasa presedinte din turul 1, sa avem apoi alegeri parlamentare, si in sfarsit, sa scapam de ciuma numita vantu voiculescu.

 5. Amice, cum sa sustii greva la metrou? aia au cele mai mari salarii pe economie si tot pe ei ii sustii?
  eu i-as da afara pe grevisti si as angaja altii care stau la coada.
  de ce s ali se dea salrii mari ? ca paralizeaza traficul daca fac greva?

  adica pentru profesori ciuma, ca ei saraci daca declanseaza grev anu incurca cu nimic traficul , iar pentru metrorx muma?

 6. Parerea mea este ca prin aceasta greva metrorex a demonstrat tuturor ca,fara ei, totul ar fi un haos total.Si au reusit.Concluzie: Ei sunt miezul si altii trebuie sa le faca metehnele.Li s-a dat prea multa putere si contractul este foarte prost facut.

  1. metrorex nu e demonstrat ca sunt miezul. a demonstrat ca au o conducere de tot cacatul si ca sindicatele de la metrou fac legea acolo. Fiind o companie de stat, conducerea ar trebui sa conduca tot timpul cu pistolul la cap, pt. ca ei cheltuie banii poporului. Daca doar putin incearca sa derapeze, BUM!…. creierii pe pereti! Asa trebuie procedat! In tot aparatul de stat! Asa trebuia procedat in special la primaria capitalei pe timpul lui marmura videanu!!! Londra, care e muuult mai mare decat Bucurestiul (de 6 ori ca suprafata si de ~ 3.8 ori ca populatie), a oferit Bucurestiului consultanta in privinta rezolvarii problemei transportului in comun. Insa marlanii de romani s-au gandit mai intai la interesele clanurilor din primarie! Cine a fost in Londra stie ca transportul in comun, indiferent de aglomeratia continua, circula la minut!
   Deci problema bucurestiului in privinta trasnportului in comun nu tine numai de metrorex. Zilele cu greva la metrou pot fi mai usor suportate daca bucurestenii ar fi putin mai destepti. ma intalnesc zilnic cu oameni care au pretentii si care se comporta ca niste cersetori! si mai tragic este ca mare parte dintre studentii care urmeaza astazi cursurile facultatilor sunt praf!
   Greva de la metrorex a iesit exact pe dos fata de cum se astepta PSD-ul, care mai mult a pierdut decat a castigat de pe urma acesteia!

 7. metrorex nu e demonstrat ca sunt miezul. a demonstrat ca au o conducere de tot cacatul si ca sindicatele de la metrou fac legea acolo. Fiind o companie de stat, conducerea ar trebui sa conduca tot timpul cu pistolul la cap, pt. ca ei cheltuie banii poporului. Daca doar putin incearca sa derapeze, BUM!…. creierii pe pereti! Asa trebuie procedat! In tot aparatul de stat! Asa trebuia procedat in special la primaria capitalei pe timpul lui marmura videanu!!! Londra, care e muuult mai mare decat Bucurestiul (de 6 ori ca suprafata si de ~ 3.8 ori ca populatie), a oferit Bucurestiului consultanta in privinta rezolvarii problemei transportului in comun. Insa marlanii de romani s-au gandit mai intai la interesele clanurilor din primarie! Cine a fost in Londra stie ca transportul in comun, indiferent de aglomeratia continua, circula la minut!
  Deci problema bucurestiului in privinta trasnportului in comun nu tine numai de metrorex. Zilele cu greva la metrou pot fi mai usor suportate daca bucurestenii ar fi putin mai destepti. ma intalnesc zilnic cu oameni care au pretentii si care se comporta ca niste cersetori! si mai tragic este ca mare parte dintre studentii care urmeaza astazi cursurile facultatilor sunt praf!
  Greva de la metrorex a iesit exact pe dos fata de cum se astepta PSD-ul, care mai mult a pierdut decat a castigat de pe urma acesteia!

  my 2 cents

 8. piticule sa fim seriosi tu ai vazut ce salarii au astia de la metrou ? o vanzatoare de tichete are cam 1800 lei iar conducatorii de tren intre 2600 si 3600 lei nu crezi ca au destul ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.