home to blog Sunt țigan și am drepturi

Sunt țigan și am drepturi

Clipul ăsta nu face nimic altceva decât să exprime înțelegerea greșită a expresiei ”am drepturi”. Deci dacă ești țigan comportă-te corect și civilizat că nu trăiești în căcatul tău de apartament, ci într-o civilizație, unde – ghinion – trebuie să te comporți ca toți ceilalti. Dar mai ales, să nu îi deranjezi.

Altfel consiliul de discriminare sau ce dracu face ăla n-are nici un drept de apel în acest caz. Da, poate doar să deplângă lipsa de educație a țiganilor, lucru care este strict vina lor. Și bineînțeles, dacă vreți și ceva politică, va veni minunatul Mădălin Voicu și se va dezice de acest caz.

Băi și câți nervi mi-a făcut clipul ăsta. Atâta nesimțire.

Poliția e inutilă și în lipsa unui cadru legal prin care să acționeze după o filmare cu telefonul mobil, n-are nici asta ce face.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Sunt țigan și am drepturi

  1. Am refuzat sa ma uit pana la sfarsit, inteleg nervii pe care-i poate provoca genul asta de comportament, dar reactiilor oamenilor din videoclip nu sunt normale.

    1. Trebuiau batuti mai rau tiganii aia, altfel peste 40-50-60 ani, tara asta se va numi Rromania si noi vom fi minoritari.

  2. In circa 20 de ani se estimeaza ca acesti oameni numiti “romi” vor avea 50% din populatia tari, daca acum suntem cum suntem chiar vreau sa vad acele vremuri. Eu zic ca trebuie sa facem ceva sa schimbam tara asta in bine pana nu este prea tarziu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: