home to blog Sunt locale sau parlamentare?

Sunt locale sau parlamentare?

Acum sunt alegeri locale sau parlamentare? Ca eu vad ca toata lumea se chinuie sa faca ceva pentru cartiere, pentru strazi, da de mancare mai rau decat in anii 30. Si atunci ma gandesc de ce dracu nu intervin primarii sa ii atace pe candidatii astia care vin sa spele si sa faca curat de ochii lumii. Viitorii parlamentari nu vor avea nici o autoritate in administratia locala, nu vor putea face nimic pentru o singura comunitate, ci pentru toate comunitatile.

Adica el chiar daca e deputatul tau din colegiul xx, legile pe care acesta le va propune nu se vor limita doar la colegiul din care vine ci vor avea legatura pe toata tara. O fi asa de greu de inteles? Sau … si astia se viseaza acum niste mici primari.

In alte stiri, tot politice, prostanacul si-a sters blogul de pe blogspot. O fi descoperit ce e aia google?

4 thoughts on “Sunt locale sau parlamentare?

  1. Cred ca un parlamentar ales intr-un colegiu ar trebui sa faca mai mult lobby pentru zona unde a fost ales. Si pot sa faca si legi care sa fie aplicabile unui judet/colegiu. De exemplu, in cazul infrastructurii.

  2. Cearta-te cu legile mai bine, nu te intreba de ce nu vin primarii sa faca ce… legea administratiei publice e bine definita, la fel ca si atributiile unui parlamentar cu privire la colegiul pe care il reprezinta. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.