home to blog Studentii protesteaza

Studentii protesteaza

Ei ameninta ca pleaca din tara, guvernantii se uita la Mercedesul ala cu jind si zic … aha si?

Asta e viata. Cei mai buni pleaca din Romania ca nimeni nu vrea sa ii sustina aici.

Poza via Ruxa.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Studentii protesteaza

  1. Aoleu,si peste 10 ani,daca supravietuiesc crizei si foametei ce se intrevede,voi fi nevoita sa imi tratez ulcerul la viitori medici ce astazi sunt studenti/studente ce trec examenele pe mita si mumu? Si asta doar pentru ca aia buni pleaca?No,atunci eu si ipoteticul meu ulcer plecam dupa ei!

  2. Hai să vedem: rămân în țară, nu mai primesc bursă, se majorează taxele universitare. Bun. Termin facultatea, nu îmi găsesc un job decent, mă angajez ca vânzătoare în Cora ori part-time la făcut shaorma, că nu dă nimeni doi lei pe diploma mea de licență.

  3. 1. Pentru ce protesteaza? Pentru tabere? De tabere le arde lor?

    2. N-auzi ca-i ia peste picior. Le-au zis sa se duca acasa ca vine sesiunea :))

  4. Hai să spunem că îți accept părerea, deși nu sunt de acord cu ea.
    dupa terminarea liceului, trebuia să mă angajez direct. Dă-o naibii de facultate. De ce să mă chinui, de ce să învăț pe brânci la o facultate prestigioasă, doar diploma și anii în bibliotecă nu valorează nimic.

  5. De asta peste tot la orice firma din strainatate se gaseste macar un roman. 🙂 La orice companie mare cu siguranta lucreaza cineva din Romania ! Asta pentru ca ceilalti stiu sa ne pretuiasca. 🙂

  6. nici 1% nu o sa plece. garantat! daca sunt capabili si cred ca pot gasi ceva mai bine pentru ei in alta parte, pleaca fara sa ameninte. eu le doresc drum bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.