home de pe net Stiri despre summitul NATO

Stiri despre summitul NATO

Cum sa dai o stire despre o pagina web inexistenta? Mai ales, cum sa nu ii pui link, sau mai rau, cum sa nu o verifici?

E vorba de copiii de la dob.ro si stirea despre www.cnss-summitbucharest.ro, pagina de web dedicata summitului. Pagina este bineinteles alta, asta ma face sa ma gandesc ca ar fi un lazy copy/paste la un comunicat de presa de 2 lei.

4 thoughts on “Stiri despre summitul NATO

  1. Stai calm ca nu ii primul site care nu functioneaza, mai au si eu scapari. Si FBI a avut o scapare dinasta si a uitat sa-si plateasca telefonul si i-a fost taiat, noi pe langa ei suntem copii mici, ce-i un site eronat?:D

  2. Imi pare rau ca te-ai grabit sa arunci cu verdictul in bietul copil de la dob.ro care a pus stirea respectiva pentru ca acum, eu, copilul, iti marturisec cat se poate de sincer ca am verificat informatia si culmea…atat realitatea.net cat si pagina de net a ziarului Libertatea furnizau aceeasi adresa nefunctionala (aia cu punct.ro)…Ideea e ca in ziua in care am pus stirea chiar mergea. Ulterior am observat ca e alt link ( apropo, am modificat si pe site, pe verificatelea) si-anume: http://www.cnss-summitbucharest.eu/

    P.S. Linkul de sus, care vad acum ca merge este usor diferit de pagina recomandata de tine…dar asta e, poate nici tu nu ai avut timp sa verifici :)).

    Oricum, serios vorbind, multumim pentru vizita si pentru spiritul vigilent care sub nicio forma nu ne poate dauna. 🙂

  3. ;;) cu placere 🙂

    ideea e ca … nu era inregistrat domeniul ala … si daca copy paste, din experienta stiu ca se copy paste din 2 surse (like hartie > taste sau monitor 2 < monitor 1 )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: