home to blog Statul independent Oltenia

Statul independent Oltenia

Eu tare ma gandesc cat mai dureaza pana cand Oltenia isi va declara independenta. Avand influente si legaturi cu popoarele separatiste din sudvestul nostru, oltenia tinde sa devina un teritoriu dragut al Romaniei.

Daca Ardealul e chibzuit si placut, acolo lucrurile se rezolva linistit in comunitate fara prea mari probleme, in Oltenia lucrurile se rezolva in strada, de cele mai multe ori la televizor. Daca asta n-ar fi de ajuns stilul de tip gangsteri din anii 30 prinde abia acum in Romania. Avand un pistol si bucurandu-te de o sustinere importanta poti sa faci legea si sa fi tu stapanitor.

Daca ma gandeam mai devreme sa scriu ca acolo se intampla selectie naturala, iar impuscaturile de aseara sunt o chestie care ii face pe unii oameni sa isi dea seama ca se va calma situatia, m-am inselat. Acolo nu se intampla selectie naturala, se lupta pentru inca un fir de praf.

Romania fiind o tara bananiera nu va face nimic sa opreasca acest tip de actiuni. Pentru cei care nu inteleg, sau nu isi dau seama despre ce vreau sa vorbesc … e mai simplu sa mananci o friptura in seara asta si sa stai linistit in banca ta, decat sa ai ordine in oras. Pana una alta e frumos in Oltenia. Politistii spun ca situatia e sub control, ii linistesc pe cei de la Bucuresti iar astia au incredere in ei.

Cat sa mai acordam Olteniei? 6 luni, un an pana cand vor dori sa isi stabileasca singuri autonomia politica? Cea economica a zonei e clar stabilita, dat fiind numarul de cazino-uri si de bani ce se invart prin zona aia in anumite cercuri.

17 thoughts on “Statul independent Oltenia

 1. Daca imi va spune cineva ca tu chiar ai gandit cand ai scris porcaria asta.. jur ca nu as crede!
  Vorbiti de Oltenia de parca ar fi Cuba.

 2. BAI NENE HABAR NU AI.ARDEALUL A DAT GUVERNUL PDL CARE A ADUS TARA IN PRAGUL FALIMENTULUI.
  OAMENI CA IALOMITEANU,BOC,FUNERIU,BLEJNAR,IGAS AU FACUT DIN PROSTIE,FURT,NEPOTISM SI ALTE CALITATI ARDELENE SCOPURI IN VIATA.
  OLTENIA PRODUCE PESTE 75% DIN ENERGIA TARII,PESTE 20% DIN PETROL,50% DIN GAZE,75% DIN SARE ETC.IAR BANII DE LA BUGET CU CARE CONTRIBUIM SE DUC LA CLUJ SAU BRASOV SAU ARAD.
  CONCLUZIA ESTE CLARA OLTENIA INDEPENDENTA ESTE UN CONCEPT CARE PRINDE DIN CE IN CE MAI MULT CONTUR.

  1. Oltenia Eterna Terranova , o istorie furata si voit pierduta. Vezi Armata I in razboiul de independenta cum a facut praf aramata otomana dupa ce alte armate au fost pulverizate de otomani . Sa bine cuvinteze intr-o zi Dumnezeu independenta Olteniei ! Oltenii au pus bazele Romaniei !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: