home to blog Statii de carburant online

Statii de carburant online

Ma, daca tot vreti sa faceti portaluri si alte nebunii din astea, cine face primul o pagina de web cu benzinariile din Bucuresti? Iar apoi sa ceara bani benzinariilor pentru reclama, se poate folosi foarte usor de google earth si gata jucaria. Trei poze, doua miscari.

Investitie minima, profit maxim. Asta si din cauza ca pagina OMV e grea si nefunctionala, mai ales ca nu reusesc sa-mi amintesc acum o benzinarie OMV in drumul meu.

12 thoughts on “Statii de carburant online

 1. Romanul se ghideaza dupa expresia “au iesit benzinariile prin oras ca ciupercile dupa ploaie” deci implicit se opreste in prima care ii convine. Nu stiu cat rezista cineva sa caute o benzinarie, se duce la cea dorita/convenabila si cam atat.

 2. me beat again 😀
  in alta ordine de idei, cine face o pagina web cu benzinariile din vancouver unde gasesc motorina, ca azi am umblat juma de oras ca sa fac plinu la cacatu’ ala de camion de la uhaul cu care mi-am adus mobila … frate, astia parca n-au auzit de diesel in viata lor

 3. pana acu petrom (statiile alea vechi nebranduite petromv) au cele mai bune preturi la motorina.

  am bagat aseara la un petrom de pe splaiul independentei cu cu 3.66

  la omv e deja 3.80+

 4. hmm… va dati seama ce economie face?

  Sa vedem.
  diferenta pt un litru (exemplu de mai sus) 0.14 RON.
  La un plin, sa zicem 45 x 0.14 = 6.3RON.
  Cu un plin merge aproximativ 600km.
  A facut minunata economie de 6RON, cand pe masina dai 10-15-20 mii euro…
  Imi vine sa ma prapadesc de ras, banuiesc ca domnul de mai sus alearga pe toate benzinariile si cauta pret mai mic…. si intre timp deja a consumat cat dorea sa “economiseasca”.

  Gandire de zgarcit.. banuiesc ca daca te ia in drum spre casa iti cere bani de benzina…

 5. drumeag: e aceeasi motorina in toate pompele. doar ca unii o dau mai scump decat altii. faptul c’am zis aici ca la petrom e mai ieftin ca la omv nu inseamna ca stau si alimentez numai de la petrom.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: