home to blog Spectacolul suporterilor la Universitate

Spectacolul suporterilor la Universitate

In seara asta la Universitate au fost doua grupuri de oameni. Pensionarii care strigau jos Basescu si care spuneau “statul ne da doar 4 milioane, vrem mai mult” si tinerii care vor ceva normal in tara asta. Intre tineri au venit si suporterii care au scandat, au cantat, au sarit de se zguduia pamantul, au acoperit si strigarile din partea opusa a pietei si au plecat.

Cum televiziunile nu prea i-au bagat in seama, iata ce au facut suporterii la Universitate, din mijlocul lor. 10 minute in care vedeti ca oamenii nu se unesc numai pentru o culoare pe stadion, ci si pentru ca gandesc la fel.

La protest au fost prezente galeriile Dinamo, Steaua, Rapid. Unele langa altele, cantand impreuna, scandand impreuna, alaturi de liderii si membrii lor. Bun. Bravo! Exemplu de unitate.

9 thoughts on “Spectacolul suporterilor la Universitate

  1. In montajul video nu apar și scandările impotriva intregii clase politice. Cei ce au fost acolo nu au strigat doar impotriva actualilor conducători, ci impotriva tuturor celor ce vor să ne conducă.

    Toți apolitici!

    In presă s-a spus că am plecat toți in momentul când a inceput ninsoarea. Cretini! Am plecat pentru că așa a fost planul… deși ploua continuu cât am fost acolo, s-a spus că inceputul ninsorii ne-a trmis acasă, ceea ce e o prostie. Nu ne oprește nimeni… n-o să ne stea in cale o amărâtă de ninsoare!

    Tot inainte!

  2. am stat acolo cam o ora, ca inghetzam si sunau telefoanele in draci. am filmat tot ce ati strigat, fara sa va repetati 🙂 si stiu cand a zis ala de la steaua ceva de partide ca nu mi-a pornit camera, de frig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.