home to blog Sorin Ovidiu Vintu si-a facut blog

Sorin Ovidiu Vintu si-a facut blog

Se pare ca discutiile din parcarea de pe  DN1 cu baietii din politica si-au atins scopul si embargoul acestor discutii a expirat. Astfel incat Sorin Ovidiu Vintu si-a facut blog si a inceput sa povesteasca acolo. Sov.ro este siteul, pana acum are o singura postare scrisa din puscarie.

Se pare ca sfaturile mele ale lui Stanca si ale lui Zoso despre internet au ajuns unde trebuie si ca in final Vintu a reflectat asupra lor.

Teoretic ar trebui sa avem parte de dezvaluiri, practic Vintu se arunca pe piata, gen: pompati cu bani daca vreti sa tac. Eu asa o vad. Altfel, domnul antreprenor ar putea sa isi transfere multe lucruri din invatatura lui in internet. Pe de alta parte, sper sa se obisnuiasca repede cu calculatorul si sa scrie la fel de mult, cum a scris in prima postare. A invatat cate ceva din meseria de patron de presa, a invatat sa scrie, sa impacheteze informatia chiar mai bine decat editorii din zilele noastre. Si bineinteles, chiar mai bine decat mine. Eu n-as putea sa impachetez informatia asa cum a facut-o SOV. Nu stiu atat de multe si nici nu m-am gandit astfel.

sorin-ovidiu-vintu

 

Sau e o alta intoxicare de presa?

 
Domain Name: sov.ro
Registered On: 2014-10-29
Registrar: Romarg SRL
Referral URL: http://www.inregistrare-domenii.ro

Nameserver: ns4.romarg.com
Nameserver: ns3.romarg.com
Nameserver: ns2.romarg.com
Nameserver: ns1.romarg.com

Domain Status: OK

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.