home to blog Sorin Oprescu versus Protv

Sorin Oprescu versus Protv

Alex Dima a venit in seara asta si a trantit la Protv un reportaj despre centrul vechi din Bucuresti, in urma caruia cei care s-ar simti responsabili ar trebui sa isi dea demisia. Cum suntem in Romania nu isi va da nimeni demisia. De altfel in reportaj este filmata si o cearta cu Sorin Oprescu pe tema strazilor reabilitate din centrul vechi si cum primarul general nu si-a facut treaba.

In replica, probabil pregatindu-se de materialul de la Protv, Sorin Oprescu se bucura de pagina lui de Facebook. Asa incat porneste o campanie pe pagina lui, cumpara publicitate pe Facebook, ii invita pe oameni sa vada maretele realizari ale primariei in pagina de Facebook. Care pagina de Facebook arata asa.

Si drept urmare stau sa ma gandesc. Decat sa aiba o campanie care sa minta ca se intampla ceva, nu mai bine face ceva?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “Sorin Oprescu versus Protv

      1. Pasajul Basarab va fi inaugurat in cateva zile , Pe Uranus in sfarsit se lucreaza , pe Barbu Vacarescu se lucreaza la pasaj , la pasajul de la Big au inceput lucrarile , pasajul subteran care continua din uranus a fost aprobat si vor incepe lucrarile . Ce va aduceti aminte din mandatul Videanu ? exceptand bordurile schimbate de 2 ori in tot orasul si cumparate de la propria companie ?

  1. oprescu e un mincinos.Nu stie sa faca nimic in afara sa minta.Cel mai incet si slab primar din istoria Bucurestiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: