home to blog Sorin Oprescu e doar un papagal?

Sorin Oprescu e doar un papagal?

M-am trezit de dimineata in plin cod portocaliu de evenimente imediate si periculoase (adica ningea) cu primarul capitalei Sorin Oprescu tipand la televizor ca aia nu merge, ca ailalta nu merge, ca sunt sute de masini pe strazi care trebuie sa deszapezeasca si ca se circula greu. Pentru cei care au deschis calculatoarele mai tarziu sau se afla in vestul tarii, unde e soare si 20 de grade, ieri a fost polei in Bucuresti.

Eh, peste poleiul asta a nins putin azi noapte. Iar azi dimineata, prapadul de pe lume.

Cu imaginea asta in cap si cu strigatele disperate ale primarului general de dimineata din sedinta cu toata lumea implicata, in direct, la televizor, ma gandeam ca atunci cand ma intorc de la munca gasesc un oras misto sau cel putin degajat. Din contra. Nimic. Semafoare care nu merg, mai multe decat cele anuntate de primar dimineata. Masini  de deszapezire care stateau smechere in parcari cu girofarurile in functiune ca sa dea bine in peisaj si bulevardul Magheru plin de gheata si zapada. Si ma intreb daca nu cumva azi noapte a fost trafic bara la bara toata noaptea si bulevardul nu a putut fi degajat.

Trecem peste faptul ca de dimineata toate strazile erau pline de zapada, iar pe dedesubt gheata. Trecem peste faptul ca am stat pe pasajul Basarab 45 de minute, plictisindu-ma in coloana. Sau peste faptul ca astia cu masinile de deszapezire preferau sa nu dea zapada la marginea strazii, ci doar asa, cat au ei chef, lasand inoperabile una sau doua benzi din drum.

Si atunci nu devine intrebarea din titlu logica? Adica vine primarul, care teoretic e seful astora de pe aici, ala care raspunde si care se lauda ca face pasaje si asa mai departe si tipa in sedinta cu toti factorii raspunzatori. Mai mult decat atat transmite sedinta in direct la televizor sa vada lumea ca se implica si ca se face treaba. Si dupa ce se termina ziua sa vezi ca nu s-a rezolvat nimic? Pai nu e logic?

8 thoughts on “Sorin Oprescu e doar un papagal?

  1. Ha ha ha, a fost soare si fain in vestul tarii pana acum 4 – 5 zile, si pe aici si-a pus amprenta iarna, nu chiar asa tare ca la Buc, dar destul de bine, 30 – 40 cm zapada, – 11 grade …

  2. Ia concediu pana la primavara si vino la Pitesti ca se circula mai bine. 🙂 (ciudat dar nu prea l-am vazut pe Pendiuc in conferinte de presa de curand)

  3. Il stiti pe acest domn Oprescu de anul trecut… cand le spunea drumarilor ca o sa-i certe de fata cu jurnalistii dar sa nu se supere? Credeti ca s-a schimbat ceva?

    Mi-as dori sa vad in primavara un control f serios pentru banii dati pe deszapezire de catre Oprescu, Ontanu & co, etc. si sa verifice cineva cum arata trotuarele din dreptul trecerilor de pietoni in sectorul 2 🙁

  4. Inca nu te-ai obisnuit cu golanismele lui Oprescu,cica vrea sa il imite pe marinar dar e departe.Apropo,am o intrebarepentru bucuresteni.Edrept ca cel mai rau la dezapezire sta sectorul 5?Daca e asa ar trebui usl-istii daca tot nu merg la parlament sa mearga sa il ajute,sa puna mina pe lopata,sa vada populatia ca chiar vor sa faca ceva in tara asta,ca de poze cu trio ra ta,la tv ne-am saturat. ta

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: