home to blog Social Media Summit Sibiu

Social Media Summit Sibiu

Am incercat la Sibiu sa le prezentam celor prezenti ca exista internet si ca ei au nevoie de internet ca sa existe. E fortata exprimarea asta? Nu, explicatia ati vazut-o in prezentarea de mai jos.

 

Cu ocazia acestui summit s-a descoperit ca in Sibiu exista o comunitate online, mica ce-i drept. S-a descoperit ca oamenii pot face chestii in online, ca ar trebui sa scrie despre evenimente, lucruri care ii inconjoara, chestii care se intampla in Piata Mare, dar si in Piata Mica, festivalul de teatru de la Sibiu de la sfarsitul lunii, festivalul TIFF de la Sibiu de luna viitoare si altele.

Adica eu vin si spun ca la Sibiu luna viitoare la TIFF veti vedea filmul Ursul. Si eu chiar as vrea sa-l vad, dar asta nu ma coafeaza pe mine ca eu nu sunt de acolo. In schimb bloggerii de acolo pot face un tweet meet sau blog meet la vizionarea filmului Ursul.

Pana si noi am facut asa ceva la Timisoara cand am fost vreo 20 de oameni (ce-i drept singurii din cinematograful ala) si am vazut un film.  Si dupa asta apar si banii din publicitate si campanii si altele.

Sibiul e un oras turistic, dar nu te astepti ca niste agentii de turism sa iti includa tie locatia in turul lor turistic, tu trebuie sa ti-o incluzi si sa ti-o anunti singur pe internet. Ati inteles metafora? Ah si repet o chestie pe care am zis-o atunci si probabil a atacat cateva persoane. Internetul se intampla ACUM, nu maine, nu peste sase luni. Acum, iar dupa asta se misca.

One thought on “Social Media Summit Sibiu

  1. Daca nu esti pe internet nu existi…
    Conteaza foarte mult prezenta pe internet a firmelor dar consider ca trebuie sa ai cunostinte destul de avansate si suficient timp ca sa poti creste pe internet.
    Un lucru amuzant ar fi ca un taran sa isi adauge site-ul de prezentare (produse bio) in directoarele de linkuri si sa se ocupe de optimizare dar sa nu mai aiba timp sa cultive produsele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.