home to blog Socat de exploziile de la metrou, dar ei se asteptau

Socat de exploziile de la metrou, dar ei se asteptau

Initial in Moscova m-am speriat de sistemul de securitate de la metrou, detectoare de metal, politie, patrule de politie. Apoi am inteles ca la fluxul de oameni de acolo, astea sunt normale, plus ca rusii sunt speriati de eventuale atentate la metrou. Pana cand s-a intamplat azi.

metrou, moscova Foto: piticu.ro

Asta nu va face astazi decat sa ii enerveze pe rusi. Ei se stiu, ei se respecta intre ei. O lucrare nesabuita, de genul asteia de azi, in care doua femei se arunca in aer la metrou, dar mai mult, cineva o revendica, nu va face decat sa atraga furia autoritatilor rusesti.

Cu alte cuvinte nu degeaba rusii se lauda ca au una din cele mai sigure capitale din lume, ci pentru ca ei nu o fac, iar cei care incearca sunt pur si simplu nimiciti.

Astfel am facut si primul breaking news, in direct la Realitatea, azi dimineata.

PS: mi se pare total haioasa explicatia directorului metrorex cum ca in Bucuresti metroul e la fel de bine pazit ca cel din Moscova. De parca noi am avea iesiri de urgenta sau ventilatie la metrou.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 thoughts on “Socat de exploziile de la metrou, dar ei se asteptau

 1. Nu poti preveni asa ceva cu iesiri de urgenta si ventilatie le metrou! Plus ca la noi toate afirmatiile facute de autoritati sunt total pe langa subiect.

  La noi daca se intampla asa ceva o sa moara cei din metrourile de pe intreaga magistrala plus cei de pe peron, plus cei din blocurile/cladirile de deasupra statiilor de metrou, deci D-zeu cu mila!!! 🙁

 2. Pai tocmai ce fura niste demonstratii antiguvernamentale prin marile orase rusesti, oamenii fiind suparati ca s-au scumpit produsele de baza. O premiera dupa multi ani de mana forte de la Kremlin.

  Asa ca aceste atentate vin taman la timpul potrivit pentru ca Statul Rus sa aiba liber la masuri exceptionale.

  Trebuie sa gandesti ca un rus ca sa intelegi de ce au nevoie Putin si gasca lui de dusmanul cecen… Nu m-as mira defel ca in urmatoarele zile sa mai sara in aer inca vreo 2-3 femei, numai bine pentru a concentra energiile negative asupra altcuiva.

 3. Hahahhahaha….nu ma pot opri din ras!! HAHAHAHAHAHAHHA!!! Sau sa plang?
  “in Bucuresti metroul e la fel de bine pazit ca cel din Moscova. ” CLAAAAAR!

 4. toate orasele sunt sigure atata timp cat nu intra in colimatorul teroristilor. putin face ca de obicei si cum de fapt a facut si bush, adica nimic… acelasi discurs de cocos care se umfla in pene, la fel ca in 2002 sau in 2004

 5. Mda. Aveam dreptate. Alte doua bombe… Rusia are nevoie de masuri drastice de securitate, sa vezi acum cum vor fi identificati dusmanii poporului si simpatizantii pro-ceceni (chiar si printre cei care de fapt nu sunt), si bagati la zdup sau asasinati.

  Russia. We never change. (motto de tara)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.